[I/A]PES Mobile

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
6星係咪宜左 連贏3場
利申廢隊

打開4星覺得難咗...

三星都輸 on9 未撚玩過一隻足球game電腦勁撚過真人

打5星反而贏

咁搞笑? 歐聯活動 打 四星 和嘅佔咗七成 試過 領先2:0 反輸2:3

你有咩人

美斯 梅頓斯打兩邊 中鋒 馬迪爾

後防呢

中後場咁樣緊係比人放題啦

咁有咩好建議

師兄你對波勁我咁多...點會四星輸啊
classic control易控制d
同埋我終於識急停轉向 花式同fake shot 頭先大炒6星 5-1

教學我打3星都係得55波

https://youtu.be/_uu6vHB0IMU
一條片教曬
不過留意番如果個球員冇果個技 就點都做唔到特定嘅花式
6星係咪宜左 連贏3場
利申廢隊

打開4星覺得難咗...

打5星反而贏

咁搞笑? 歐聯活動 打 四星 和嘅佔咗七成 試過 領先2:0 反輸2:3

你有咩人

後防呢

咁有咩好建議

我都唔知咩事 之前四星明明炒硬

後防呢

咁有咩好建議

我覺得關個陣 同球員風格問題

後防呢

咁有咩好建議

好想抽啲勁少少嘅 中鋒 好似華Dee果啲 或者盧卡古果類 馬迪爾 係無選擇下嘅選擇
6星係咪宜左 連贏3場
利申廢隊

打開4星覺得難咗...

打5星反而贏

你有咩人

後防呢

對閘其實仲緊要過中堅
啲廢閘,特別隻銅LB會成日失位

後防呢

咁有咩好建議

好想抽啲勁少少嘅 中鋒 好似華Dee果啲 或者盧卡古果類 馬迪爾 係無選擇下嘅選擇

奧羊羊其實係咪打翼會好啲,我見其他人玩親佢都好似無身位

後防呢

咁有咩好建議

唔係啦 佢個速度一爆就放甩中堅
4-2-3-1開波傳左右放直線就七八成入
除非你有其他黑波中鋒同佢爭位先調佢打翼

後防呢

咁有咩好建議

我諗奧巴美揚嘅速度 響Game得巴塞嘅 阿歷斯維度爾拍得住佢

打5星反而贏

你有咩人

後防呢

對閘其實仲緊要過中堅

依隻ok 喎搶到波 助攻差d喇
有無得用手制玩
成日加速轉向失敗
同埋我終於識急停轉向 花式同fake shot 頭先大炒6星 5-1

一條片教曬

睇完覺得隻game c朗好神

打5星反而贏

你有咩人

後防呢

對閘其實仲緊要過中堅

依隻ok 喎搶到波 助攻差d喇

我用親佢成日搶波都俾人爆開
Btw呢個陣嗰兩個銅cmf轉做原來有既銀cmf啦,brxxxx同vivxxxx都ok

一條片教曬

睇完覺得隻game c朗好神

自己都用c朗,但覺得啲技有啲幾難出
今日星好似咁難打咁
今日4星好似咁難打咁
一個黑波都無
一個黑波都無

重擦啦

你地真係好多黑波 懶得刷就開左
呢家刷五星都幾穩 琴日仲炒左次6:0好爽
防守有咩要訣??
成日俾電腦一野傳穿左
防守有咩要訣??
成日俾電腦一野傳穿左

唔好標波 唔好剷波
最好唔好用cb出來防守(除非緊急)
用多d中場回防
屌 大家bid球探小心啲
啲球探有啲係唔跟pesdb個版本
頭先bid咗個ball control諗住抽o dembele
點知張list根本無佢份
一個黑波都無

重擦啦

睇嚟都要 今日上網玩好多都三四個金人
五,六星場場有C7美斯蘇狗
場場都有一球係屈能力值mark都冇得mark
頭先對面掉界外球一拎到個波即刻屈身位轉身,
然後3,40碼斬入禁區蘇狗球不著地窩利抽入
我對住電話苦笑
電腦一script一爆seed,你真係冇得唔輸
之前唔識用c朗,啱啱先發覺原來好扭得,打4星終於唔洗只係贏一粒

另外放黑波首抽,有意留tg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞