[I/A]PES Mobile

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
打事件打到6打唔贏
打活動算

介紹你一個好狗的方法 就係對手入你波之前 你就斷Game重入
我都係咁樣比人入左幾粒先嬴到

暗黑兵法黎 唔到緊急關頭唔好用
試得多會被K社ban ac
上次排位賽本來世界第一刷到5000000分
結果最後靠呢招嘅人全部ban曬
第一果個得460000分
有冇人知幾時有legends packs抽
有冇人知幾時有legends packs抽

14/6前一定冇 其他唔知
聽日12點維護

想問下呢個陣我有CF球探換邊個好
又想要拿卡錫 vardy同Gomes
另外有無新亨利架呢隻game 都係因為佢我先揀Monaco
玩咗好多抽先有一金
btw嗰個data transfer achievement點做到
痢抽係米勞列,我屌佢老味
有冇人知點先贏到SIM 想伶果100點
真心建議大家有黑波之後,抽返啲後防先,因為你啲後防既AI level得2
啱啱辛辛苦苦入咗兩粒,後防轉頭失三粒,電話已掟爆
真心建議大家有黑波之後,抽返啲後防先,因為你啲後防既AI level得2

仲係用緊2白後防
伏到
另外有無新亨利架呢隻game 都係因為佢我先揀Monaco

睇pes database有,不過假樣+唔太勁
btw, 亨利都有 legend
想問下合約問題 佢係90分鐘先計一場定點?

仲係用緊2白後防

agger...玩sim永遠都輸
維護到幾點?

1點
更新左7分鐘1體
星期x event 10體一場
送疤狗卷
想問下無哂約唔續個話係無得你用定消失
送疤狗卷

又係抽垃圾時間
想問下無哂約唔續個話係無得你用定消失

無得用
送疤狗卷

又係抽垃圾時間

中alex vidal
送疤狗卷

又係抽垃圾時間

岩岩中左恩尼斯達
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞