[I/A]PES Mobile

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
仆街成萬gp次次拎去抽都一定出銀

一撚樣

GP留嚟bid球探好過啦
仆街成萬gp次次拎去抽都一定出銀

一撚樣

GP留嚟bid球探好過啦

同意, 10000GP抽人真係倒落海咁
UEFA打sim同唔sim計TP係咪一樣?

分開架
唔sim 就2000分派1抽
100000分派1抽必金or黑

sim就30000分派1抽
100000分派1抽必金or黑

其實個活動有時間先打都得,我當大家每場賺1000tp,要打100次先拎到金/黑卷(姐係2000金),補多500金就可以10抽。
咁當然中間都有好多gp送,但我覺得呢個活動唔算抵刷。不過如果隊波未升爆同有時間可以keep住打,當順便練下隊波。

點解要2000金先打到100次 同埋我一場1300tp

2000金係計直接買體唔等佢回嘛,拎個約數姐
如果子彈有限可以等下先,過多排佢實出啲必中5星既活動

你咁樣計2000金 咁k社每日派25金比你 你係咪當自己收緊2蚊港紙

都係大概拎個約數,唔岩聽既可以skip左佢睇下個留言就ok
擦到今日終於有奧巴美揚,丹尼斯蘇亞雷斯,中堅就有提亞高斯華

食屎喇 我得1黑2金

嘩屌你
前晚刷到2黑開局,琴晚中多1金Sane
不過2黑係Marchisio同Rakitic
你地打歐聯活動係打咩難度

標準就算
四星自己隊啲人自動變白痴

打4星,5星好難入波,和同輸多
後備入替係咪唔扣contract?
同埋有冇防守技巧分享下
成班人好似雪糕筒咁

5-6
打6星真係要100%集中

5-6

請問贏左有幾多分

5-6

請問贏左有幾多分

贏 2:1個分
冇晒球員位 點解約
冇晒球員位 點解約

去我的球隊-》球員 -》選垃圾球員-》 乜散/轉做導師

5-6

請問贏左有幾多分

咁好似打4星穩陣啲 起碼唔會輸

打4星,5星好難入波,和同輸多

同意呀 今次歐聯活動 4星已經等於step5星以上
打三星標準先等於以前4星

5-6

請問贏左有幾多分

咁好似打4星穩陣啲 起碼唔會輸

我都係打4星, 6星俾AI撚狗咁撚, 不了

諗緊抽中場好定籠好
後備入替係咪唔扣contract?
同埋有冇防守技巧分享下
成班人好似雪糕筒咁

想知

諗緊抽中場好定籠好

92 CF 丙朗

諗緊抽中場好定籠好

92 CF 丙朗

真係覺得隻Game 出美斯易過出丙朗多多聲
有丙朗可以叫畢業

諗緊抽中場好定籠好

92 CF 丙朗

真係覺得隻Game 出美斯易過出丙朗多多聲
有丙朗可以叫畢業

美斯同c朗我都用過,但唔知點解c朗好似好用啲
btw,大家建議我抽咩好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞