[I/A]PES Mobile

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
想問下教練點選擇
想問下教練點選擇

我覺得priority係(1)啱陣式(2)高cost(3)啱戰術
有咩陣有ss?
請問有冇巴打放美斯/C朗 首抽
幾時有新活動?
想抽勁野
俾step up challenge level 4屌打,佢前場啲人快到

我lv4 都輕鬆,lv5就平手格,lv6就完成被屌打

Lv4我都過唔到

我都係岩岩好,過到5星電腦
隻Game依家太少野玩,老實講,吸引唔到我課金
利申:無課,三黑波(蘇亞雷斯,碧gay,紐亞)
大家打開6星既留意
今日睇來個難度提升左
電腦能力值同現實不乎個情況更加嚴重
平時6星每場會有around 1-2次冇得防既進攻
例如突然無敵身位/速度,彈彈波或者係佢甩極波都甩返落自己人果度等等
今日基本上成場都有呢d scripting爆seed情況
所以大家要小心

唔夠膽打六星
放全黑波first team ac 580k gp 33k coins 留tg

諗住重課嘅巴打留tg
請問有冇巴打放美斯/C朗 首抽

自己刷啦 輕鬆中
俾step up challenge level 4屌打,佢前場啲人快到

我lv4 都輕鬆,lv5就平手格,lv6就完成被屌打

Lv4我都過唔到

我都係岩岩好,過到5星電腦
隻Game依家太少野玩,老實講,吸引唔到我課金
利申:無課,三黑波(蘇亞雷斯,碧gay,紐亞)

屌你
有咩陣有ss?

4312,btw其實球員有得改位置(CF位可以改做SS)
想問下教練點選擇

我覺得priority係(1)啱陣式(2)高cost(3)啱戰術

戰術係sim先用到
奧巴美揚真心我未對過一個前場夠佢好用,剛剛鳩斬入禁區之後佢車身ban入網我

仲有呢隻Defour大家唔好見佢係銀卡就release,佢用落唔似銀,D走位好好J成日後插入禁區靚位射入救命波

THX,等抽到佢
幾時有新活動?
想抽勁野

今個星期四
想問下教練點選擇

戰術係sim先用到

如果教練個戰術同球員個戰術係match嘅話 自己控制個陣個球員會勁d(好似係
有咩陣有ss?

改係就咁打唔同位定成張卡改?
如果就咁轉,有啲會跌數據
有咩陣有ss?

改係就咁打唔同位定成張卡改?
如果就咁轉,有啲會跌數據

係個陣個度㩒球員個度有得改球員位置,如果係改咗跌數據係因為條友本先唔係打嗰個位
呢隻GAME真係有人收AC
呢隻GAME真係有人收AC

我都唔知點解 如果首抽帳三四十蚊我覺得ok嘅 買隻美斯最平都要10幾萬gp 計返條數差唔多啦
兩部機首抽中咗奧巴美揚同c朗 邊個勁啲?

咁都要問

咁都要問

我無咗個美斯帳,今日又刷到兩個雙黑球首抽帳
一個伊巴加m.reus
另一個係m.reus加D.mertens
有無人知中文名叫乜?
奧巴美揚真心我未對過一個前場夠佢好用,剛剛鳩斬入禁區之後佢車身ban入網我

仲有呢隻Defour大家唔好見佢係銀卡就release,佢用落唔似銀,D走位好好J成日後插入禁區靚位射入救命波

THX,等抽到佢

銀個張有冇數值睇
我無咗個美斯帳,今日又刷到兩個雙黑球首抽帳
一個伊巴加m.reus
另一個係m.reus加D.mertens
有無人知中文名叫乜?

宜家努力刷緊c朗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞