[I/A]PES Mobile

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
打活動有咩用?
屌 打幾場五星場場俾電腦屈無得守
打五星場場都和,班撚屌唔識跳,次次俾人輕鬆頂入

美斯 梅頓斯打兩邊 中鋒 馬迪爾

後防呢

中後場咁樣緊係比人放題啦

咁有咩好建議

師兄你對波勁我咁多...點會四星輸啊

我都唔知咩事 之前四星明明炒硬

我覺得關個陣 同球員風格問題

好想抽啲勁少少嘅 中鋒 好似華Dee果啲 或者盧卡古果類 馬迪爾 係無選擇下嘅選擇

奧羊羊其實係咪打翼會好啲,我見其他人玩親佢都好似無身位

唔係啦 佢個速度一爆就放甩中堅
4-2-3-1開波傳左右放直線就七八成入
除非你有其他黑波中鋒同佢爭位先調佢打翼

我用433,啲翼太廢出唔到靚直線

巴打要人手控d球員返去最佳防守位置,最好遮埋個傳波路線

巴打要人手控d球員返去最佳防守位置,最好遮埋個傳波路線

最慘係轉唔到嗰條友呢
玩fifa會咁做
呢到好難搞
5星係抽到yaya之後就輕鬆贏
但6星真係搞唔掂 佢地可以係自己半場一腳高波直線交上去一腳volley入 點守
5星係抽到yaya之後就輕鬆贏
但6星真係搞唔掂 佢地可以係自己半場一腳高波直線交上去一腳volley入 點守

抽到蘇咬之後一隻金都抽唔到
我法國 電腦要入波就點都要入鳩你
反抗係無用
黑哨 我推下佢就犯規,啲電腦鏟到我隻c朗訓低就咩事都冇
星期六日拍賣真係唔抵玩
4星日本1st round已經bid到上25k

試下6星 可能贏
星期六日拍賣真係唔抵玩
4星日本1st round已經bid到上25k

好難bid
拍賣4星成20幾K 個D係必中金定咩

兩三個球探一齊用可以簽特定球員
例如4*多蒙特+ 4*日本就可以直接換香川咁

哦 要金一定要4*+4*??

五星對手水平好大差距
有時對啲低練度課長,成隊金黑但係唔識跑無反應可以大炒
有時又會對啲練滿嘅金銀隊,落足力打都只能和甚至輸

哦 要金一定要4*+4*??

上pesdb睇

我隊波,應該點改善好?係咪抽CF會好d?
黑哨 我推下佢就犯規,啲電腦鏟到我隻c朗訓低就咩事都冇

佢地落腳好準

你個cf咩嚟
btw我覺得對翼好重要

你個cf咩嚟
btw我覺得對翼好重要

卡路爾黎
btw我見到大家個陣都好勁
我三中場同對翼都係原本個啲人

你個cf咩嚟
btw我覺得對翼好重要

卡路爾黎

咁應該要啲勁翼先好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞