[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女(2)

800 回覆
346 Like 23 Dislike
文?
今日第一次同angel出街,著咩好呢?

雖然angel已經見過我個油頭毒撚樣姐,但咁同佢出街會唔會失禮佢嫁?

我打開衣櫃苦惱左好耐,望住我套g2000同aape,到底應唔應該著上佢地?

算啦都係,同angel出街唔好搞咁多野,一陣以為我想溝佢又做兵。反正佢覺得我係一條毒撚,無論我點改變我外型,佢都只會覺得我係一條可笑嘅毒撚。

我循例洗左個頭,著番平時嘅t-shirt牛記,腳踏New Balance 就準備同angel約會。

望一望隻錶,而家下午三點,去到大概用半個鐘左右,早半個鐘等女神是常識吧。

到達旺角百老匯門口,我趁等待angel嘅時候預先買定飛,企左係垃圾桶附近等angel。

「借借啦,死毒撚,你阻住我禁熄枝煙啊!」

我嚇左嚇,即刻勁大反應咁一個轉身諗住讓開比佢,點知一野踩左落後面個人度。

「啊.....好痛啊...」

我望向後面,原來angel黎,好柒比佢見到我咁怕事。

「嘩,死毒撚都溝到d咁正嘅女,喂靚女你不如做我條女算啦。」個青頭mk挑逗angel。

身為一個男人,我好應該一拳咁打落條mk度,然後好型咁講句:「你咪撚搞我條女啊仆街!」

但畏首畏尾嘅我只係捉住angel隻手搖左搖,想快d帶佢走。

「走開死mk!你呢d咁嘅青頭仔我先唔會show,你咪撩9我條仔啊!」

Angel拋低呢句,就捉住我隻手好型咁行入百老匯,頭也不回。

「我....岩岩係咪好冇用....咁易就比條mk仔大到.....」

「傻佬黎嘅,我就係鐘意你咁。」「我男朋友又係有少少mk性格,不知所謂。」

我低下頭,面熱得發燙,唔敢抬頭正視佢。

「不過....」佢湊緊我耳仔講,「平時聽你講,係床上面唔係好有霸氣嘅咩?」佢奸笑左一下。

係,我真係好有霸氣,大戰三個大波妹,or三個肥婆,whatever ,起碼入面兩個有大把人想屌都屌唔到。

咁angel當然唔知啦,佢剩係知我同kitty果晚大戰三百回合。

我不甘示弱,「係啊,我係好有霸氣嫁,要唔要試下?」我都湊緊佢耳邊講。

「睇下點。」佢嘴角含春咁笑左下。咦?

終於入到場,由於無位關係我揀左側邊果d兩個獨立位,坐係算係比較高嘅位置。

睇埋套咩29+1,在場嘅大多陪女睇或者幾個閨蜜三五成群咁。

「點解你想睇呢套嘅?好似得娜姐同欣宜兩個做獨腳戲。」

「我想學佢地咁自強,我想學佢地獨立d,為自己打拼。」「最主要,我要思考下我係呢段關係有咩做得唔好。」

我呆望住佢,黑暗中佢嘅輪廓顯得更美,更柔和。到底要一個有幾傻嘅女人,係一段關係中先會不斷覺得係自己問題?

開始了,睇到娜姐係度自白,唔知有冇佢d床戲呢?

過左陣,欣宜出場了,又扮哂傻下傻下樂天性格,好撚煩,由佢成日拎佢老母嘅事係度喊苦喊忽搏同情開始已經憎到佢仆街。

「不如我地做愛囉?」我屌,睇到呢幕成個人震左震,腦入面不斷浮現起may姐著住粉紅色透視睡衣加t-back推倒我嘅畫面。

「我屌。」我用中度聲量屌左出黎。
「做咩啊?你地d男人好驚肥婆咩?大波wo。

「脂肪波,不了。」

「你覺得我去做d豐胸treatment,食下藥好冇?」

「下,有用咩,有用大把大波妹啦。」

「可能真係有用呢!」死啦踩中佢條尾,好似嬲嬲地。

「但其實我覺得你咁樣岩岩好,32c,剛剛好一手掌握。」

「你又知我咩size?」佢輕輕湊緊我耳邊講。

佢講野時d氣吹左入耳仔,酥麻酥麻的。

「好痕啊。」我輕輕推開佢。佢笑左笑,「你唔鐘意咩?」

佢將右手放係我膊頭上,胸部緊貼住我手臂,另一隻手就放係大脾內側。

「喂....」我講唔落去。因為佢一野含住我粒耳珠,用力咁啜下啜下。繼而吐出舌頭,好淫咁望左我一眼之後,就將舌頭鑽入耳洞。

「啊.....」好想嗌出黎,因為真係好撚舒服!我渾身無力,成身軟哂任佢擺弄。呢個時候,我褲襠已經拱起哂。

佢靈巧嘅舌頭不斷愈鑽愈入,「我頂唔順喇....」我直頭想嗌出黎。之後佢伸出舌頭,轉而啜下耳珠,同lam勻耳仔上每一處。

「好舒服真係...」我捧起佢面蛋,想錫落去。「唔比...」佢淫笑著。

佢再次哄埋黎,開始用佢靈巧嘅舌頭lam我條頸同鎖骨位,令我欲罷不能。

與此同時,佢對手輕放係褲襠上,開始用柔和嘅力道按壓同捏巨龍。然後用指甲輕輕來回刮下刮下,時而來回地輕掃巨龍。

佢嘴唇慢慢貼近我嘴唇,我捉實佢瘋狂舌吻。突然,佢捉實我褲鍊輕輕向下拉....

「呢度?」我猶豫著。「你驚啊?」佢淫笑著。

「未驚過。」我即刻拎個袋遮住下身。

佢解開我褲鈕,將肉棒掏出,上下來回地輕掃巨龍,嘴唇湊緊巨龍。

佢向我做口形,「想唔想要?」我瘋狂咁點頭。

佢握實巨龍,上下來回chok左將下,然後伸出舌頭,係巨龍側面由下而上lam上去,與此同時輕輕側起頭望住我。

我一野禁低佢個頭,佢自覺地用力吸啜肉棒。屌,好似有d啜啜聲,我即刻禁實佢頭示意佢細聲d。

佢轉而用較輕力道咁上下吸放肉棒,與此同時舌頭在內打轉。

我向左面一望,見到左排個男人似笑非笑咁望住我,仲隱約見到佢舉起手指公。雖然angel坐入面,我坐出面同有拎袋遮坐姐,但其實留心一望好易發現。

咁樣含係刺激,但唔夠盡興,於是我同angel講,「不如我地去廁所?」

佢猶豫左幾秒,之後緩緩點頭。
由於旺角百老匯嘅男女廁所係要行唔同方向,而我地最近嘅係男廁廁所,於是我快速將angel帶入男廁廁格。

「快d入黎。」我拖實佢手入左廁格最後一格並迅速關門。

我按低廁板同個蓋,尤如大爺般張開雙腿坐係上面。

Angel毫不猶豫跪係廁所地板,緩緩幫我除褲。唔,其實angel奴性都幾強。

由去廁所呢段路,途中我都係扯住,因為我太期待一陣會發生嘅事。

Angel掏出巨龍,用靈活嘅舌頭不停拍打佢,同時用淫眼含情脈脈望住我。之後佢由下而上由巨龍根部慢慢lam上去龜頭位。

「可唔可以除衫?」「我好想睇你。」

Angel今日身穿黑色連身裙,腳穿著一對芭蕾舞鞋feel ge綁帶款,更有少少踭。

佢聽罷向後解開拉鍊,將幼帶向兩邊拉下,露出一個無肩帶lace bra。

呢個bra包圍出一個雪白肉球,我忍唔住按捏左一下。

「啊!」佢可憐兮兮咁跪係度望住我。

「可唔可以除哂?全身赤裸咁跪係度幫我含得唔得?」

「咁我幫你含,你會比番咩回報我先?」佢笑意盈盈望住我。

「陣間你咪知。」

佢站立起身,面對住我手向後解開個無肩帶bra,bra輕輕下滑下,完全有別於我ex嘅提子乾。

眼前係一對堅挺,大小適中嘅雪白c cup波,胸前掛住嘅係淺啡色乳頭。雖然同kitty嘅木瓜幼係天淵之別,但配合angel嘅纖細骨架都好有美感。

佢完全咁脫下連身裙,露出一條全lace透視 under,佢捉住兩邊緩緩脫下,穿過佢對綁帶高跟鞋。

佢一絲不掛站立係我面前。「跪低幫我含。」我用帶有命令嘅語氣講。佢微張開雙腿緩緩跪下。

佢雪白嘅身驅全身赤裸,剩係著住對綁帶高跟鞋,帶有少少sm feel。

佢仰望住我,用左手捉住巨龍,之後再跪低少少係度lam我袋底。

「啊....」我嗌左出黎,真係太舒服。

佢由兩丸中間lam上去,去到巨龍根部位用舌頭打轉幾下,之後又繼續lam兩丸中間。

突然,佢一口含住其中一粒丸,輕輕地吸啜,之後又lam另外一邊丸,吸啜左幾下。

「舒唔舒服啊?」佢用性感嘅聲線問我。

我冇答佢,用行動黎表示,用力將佢頭禁低。巨龍再次比佢吞沒,佢用力上下地吞吐,我一手捉起佢頭髮,配合佢頭部活動移動。

佢望住我,狀甚享受更用力地含。更發出「唔...唔..」嘅聲調。

如果再咁落去,我會好快射。望住佢全裸咁跪係度,我真係唔想咁快完。
我停低手,扶起佢示意佢起身。

「做咩啊?」「過黎。」

我示意佢腿張開,卡係我大脾中間,佢企得有d辛苦,要用雙手扶住廁格兩邊。

我摸一摸佢陰部,果然濕哂。岩岩見佢腿擘咁開咁跪低,已經知道。

「你濕哂wo。」我奸笑道。

「冇啊....」佢面一紅。

我用中指係佢陰唇來回掃左幾下,沾左d淫水,「呢d咩黎?」

佢面紅紅冇答我。我輕輕按摩佢陰核幾下,然後將中指滑入抽插佢。

「唔...唔...唔...」佢抑壓住呻吟聲,怕比人聽到。

「想唔想要?」佢思考良久都冇答我。

「想唔想要啊?」我更用力地用中指抽插佢,令佢欲罷不能。

「嗯...」佢點左下頭。

我示意佢向後一挪,等我可以站立起身。

「趴低。」我用力拍左佢patpat一下。

佢聽話咁向前彎腰,雙手捉住水箱,patpat趷起。

「再趴低d。」我用肉棒係佢陰唇口磨下磨下。佢雙手轉而禁住廁板,重心降低,patpat趷得更高。

我用肉棒係陰道口磨多幾下,之後對住花心舉槍前進,一下頂到最入。

「啊!」angel失控嗌左出黎。

我用力地抽插佢,蛋蛋拍到patpat傳黎強烈的「啪啪啪」聲。

「舒唔舒服啊?」「唔....好舒服」

「要唔要我插你?」「唔...」

佢冇答我,於是我抽出肉棒拍打佢patpat。「想唔想我插你,講啊。」「嗯....插我啊...」佢極為羞恥咁講。

於是我將巨棒放番入去,再用力抽插佢。

「我插得你爽d定你條仔插到爽d啊?」「唔...唔...你...你好大...」

聽到呢句,我覺得更加high,捉實佢腰紮好馬更用力咁啪啪啪。

「吱....」出面傳黎開門聲

「係唔係有人入黎?」佢好驚恐咁望住我。我聽到佢好似入左我地隔離嘅廁格。

我扶起angel條腰,將佢對波貼住對住另一邊廁格嘅牆,佢胸被壓得變形。

我按低佢上身,扶高佢腰部,然後用巨棒繼續磨陰道口。

「要唔要?」「有人....」

我將巨捧插入,用兩淺一深嘅技巧將jj頂到最入,每次去到最入果下佢都「唔!」咁樣嗌出黎。

佢用眼神哀求住我,我冇理,繼續輕輕抽插住佢,享受隔離有人嘅刺激感。

終於,聽到隔離個人開門出左去,angel用力鬆一口氣。

「好衰啊你,明知有人仲插我。」

「再衰d都仲得。」

我用力將佢上半身緊貼牆身,一手繼續捉緊佢下盤,更用力咁每下插到最底。

「啊...啊....啊...」angel知道冇人,放肆咁嗌出黎。

聽到佢淫叫聲,我轉而不停用手抽打佢patpat。

「我要射喇。」「射出面啊...」

「射係你口?」

「唔...」

我感覺到要射,即刻鬆開佢,佢都即刻跪低伸出舌頭接住我嘅精液。

射完後,佢用舌頭幫我lam乾淨餘下係龜頭上嘅精液。
訓之前竟然更咗 今日又戒唔到J鳥
係新post更新逼人雙post齊推既
高汁
打返場J先
發展得快到有d接受唔到,上幾篇angel都仲會唔制扑野
lm
做乜突然間扑得咁勁 屌你咪諗住爛尾啊,好有爛尾先兆
摩牙

岩呀
Angel明明好似孭住個負節牌坊咁
今次一出街就玩中出
強帖留名

岩呀
今次一出街就玩中出

無中出,無套姐

岩呀
今次一出街就玩中出

無中出,無套姐

我覺得合理喎 根本含得就想扑 係時間問題
今次仲要angel主動約 佢啲表現都似想扑啦

岩呀
今次一出街就玩中出

無中出,無套姐

我覺得合理喎 根本含得就想扑 係時間問題
今次仲要angel主動約 佢啲表現都似想扑啦

扑之前比啲掙扎可能大家受落啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞