[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女(2)

800 回覆
346 Like 23 Dislike
其實32E同34D睇落係咪差唔多大

最好有圖解
其實32E同34D睇落係咪差唔多大

最好有圖解

大家仲要唔要另一個ending? Angie同啊俊一齊

一齊都要寫幾篇搞野啦

其實有d設定都唔會變,係最後啊俊選擇唔同左

一齊都要寫幾篇搞野啦

其實有d設定都唔會變,係最後啊俊選擇唔同左

有文未
好撚淫

寫怡姐姐吾該

寫怡姐姐吾該

阿俊同怡姐姐
我唔相信,我唔相信我地之間就咁就完。雖然岩岩係酒店出黎果時我係好嬲好嬲angel,但我都冇諗過要完全完結。

更加令我唔甘心嘅係,原來岩岩只要我冇走去禁怡姐姐門鐘,我同angel從此就可以名正言順咁一齊。

望住躺係床上嘅怡姐姐,一臉尷尬咁望住我,我無法憎恨佢,因為畢竟係我搵佢在先。

怡姐姐迅速整理好衣物,衝衝咁打算離去。臨走前佢冇回望我,剩係同我講左句,「sorry ar俊仔,我無心搞成咁架,你比心機追番你女朋友啦。」說罷隨即用力關上大門。

我唔知番到去,怡姐姐條仔會唔會發現佢走左去偷食,亦都唔得閒理我會唔會比佢劈。

我剩係想知,我到底做咩先可以哄番angel番黎。

我瘋狂咁sd 「sorry,原諒我一次。」「我絕對唔會再犯錯。」「我以後會聽哂你講野。」

最後甚至放低尊嚴講,「求下你。」佢都依然無藍剔。

但我冇放棄,我竭而不捨咁繼續sd。終於係一個月後,佢正式block左我。

無論電話,whatsapp ,都block左我。

我甚至諗過係佢屋企樓下等,點知我發現我甚至連佢實際住邊都唔知。

果刻,我清楚我同佢之間再無可能了。

一年後,我完埋final exam終於正式grad。

頭半年我仲不停咁sd msg去比佢block左嘅whatsapp,之後半年我已經慢慢放開左。

擺脫毒撚形象嘅我,呢一年都多左唔少女性朋友,其中一個同我讀同一科嘅係一個月前同我一齊左。

佢叫Vanessa,又係32c,皮膚白白靜靜眼大大咁,望真d其實有d似angel。

同佢一齊,純粹因爲岩傾同埋佢夠乖,同埋佢嘅性格令我好放心佢絕對唔會偷食。

但係,係性方面佢完全滿足唔到我。
我唔相信,我唔相信我地之間就咁就完。雖然岩岩係酒店出黎果時我係好嬲好嬲angel,但我都冇諗過要完全完結。

更加令我唔甘心嘅係,原來岩岩只要我冇走去禁怡姐姐門鐘,我同angel從此就可以名正言順咁一齊。

望住躺係床上嘅怡姐姐,一臉尷尬咁望住我,我無法憎恨佢,因為畢竟係我搵佢在先。

怡姐姐迅速整理好衣物,衝衝咁打算離去。臨走前佢冇回望我,剩係同我講左句,「sorry ar俊仔,我無心搞成咁架,你比心機追番你女朋友啦。」說罷隨即用力關上大門。

我唔知番到去,怡姐姐條仔會唔會發現佢走左去偷食,亦都唔得閒理我會唔會比佢劈。

我剩係想知,我到底做咩先可以哄番angel番黎。

我瘋狂咁sd 「sorry,原諒我一次。」「我絕對唔會再犯錯。」「我以後會聽哂你講野。」

最後甚至放低尊嚴講,「求下你。」佢都依然無藍剔。

但我冇放棄,我竭而不捨咁繼續sd。終於係一個月後,佢正式block左我。

無論電話,whatsapp ,都block左我。

我甚至諗過係佢屋企樓下等,點知我發現我甚至連佢實際住邊都唔知。

果刻,我清楚我同佢之間再無可能了。

一年後,我完埋final exam終於正式grad。

頭半年我仲不停咁sd msg去比佢block左嘅whatsapp,之後半年我已經慢慢放開左。

擺脫毒撚形象嘅我,呢一年都多左唔少女性朋友,其中一個同我讀同一科嘅係一個月前同我一齊左。

佢叫Vanessa,又係32c,皮膚白白靜靜眼大大咁,望真d其實有d似angel。

同佢一齊,純粹因爲岩傾同埋佢夠乖,同埋佢嘅性格令我好放心佢絕對唔會偷食。

但係,係性方面佢完全滿足唔到我。

又係呢篇?
睇咗咁耐 真係覺得個angel 好on9
如果佢認為佢同男主角嘅關係係男女朋友 咁佢點解要去揾返佢之前條仔?真係當男主角死咗咁
如果當係開放式關係,咁屌邊個關你撚事咩?
你話冇搞就冇搞 鬼信你啊?
仲有啊?你ex話要自殺又關你事?你係談判專家?
係咁發送失敗
呢句就po到
呢句就po到

根本就係個angel錯
怪得邊個
點先可以po到
俊:做咩啊?好出奇啊?我得衣段關係你唔係當咗係開放式關係咩?你可以係我生日度走咗去,同第二個男人一齊,我都可以揾人陪我架?
angel:我唔想架?我逼不得已架
俊:你唔想?你心入面有冇當過我係你男朋友啊?如果你咁鐘意你條舊菜,你咪去揾佢咯,你係談判專家黎架嘛,去啦 佢需要你,我就唔需要你?
俊:做咩啊?好出奇啊?我地衣段關係你唔係當咗係開放式關係咩?你可以係我生日度走咗去,同第二個男人一齊,我都可以揾人陪我架?
angel:我唔想架?我逼不得已架
俊:你唔想?你心入面有冇當過我係你男朋友啊?如果你咁鐘意你條舊菜,你咪去揾佢咯,你係談判專家黎架嘛,去啦 佢需要你,我就唔需要你?
「唔....唔...」我正用傳教士式插緊Vanessa。

「好正啊....bb...嗌大聲d好唔好?」我大力咁插到最深入。

佢皺了一頭眉頭,然後眉頭深鎖咁啤住我,咬緊嘴唇。

「bb啊,爽唔爽啊?」

佢依然緊鎖眉頭咁望實我,無論我點用力抽插佢,佢表情都冇任何變化,更加聽唔到任何呻吟聲。

每次同佢搞,我都要幻想住眼前嘅係怡姐姐或者angel,想像住佢地淫蕩嘅表情同聲線先射得出。

同樣係32c,但配係angel身上同Vanessa身上有截然不同嘅感覺,慢慢發現其實條女嘅神情,氣氛真係重要過佢身材多多聲。

一年前,搞開都係淫底嘅女,對住過分內向嘅Vanessa真係冇咩mood。

最討厭嘅係每次想用溫柔嘅前戲開導佢,換黎嘅答覆係一句,「又要啊?」

果下聽到真係咩mood都會無哂。

「唉。有時對住Vanessa 咁真係9都縮埋。」我係whatsapp同eric呻。

「唔好咁啦,今晚中環joint u party,一齊去玩番晚昅下大波妹,包你陽痿都唔洗食偉哥。」

「下,我都grad左啦,仲去咩撚野joint u party啊?」

「好撚多正妹架,你唔去就算,d女比我食哂。」

「on9,邊撚個話唔去?諗起想當年就係第一次跟你個仆街蒲,先食左個大波淫底yuki。」

「係啊,仲食左may姐tim啊。」

「我屌你啦。」

無啦啦講咩may姐,提起就真係鳩都縮埋。

我今次去蒲都係著番普通平時出街衫,而家改造後嘅我應該正正常常咁著都溝到女掛。

不過講真,我都係想昅下女,high下姐。始終呢一個月同Vanessa 一齊太抑壓。

當晚我地都係去番上次個場,eric個衰仔今次拎table有預埋我同埋冇再由我比班仆街abc賺錢。

入到個場,我都撞到唔少我地學校其他系嘅人,有狗公款,mk仔,有錢仔,琳琅滿目。

最多嘅就係marketing班Pr雞,佢地一睇就知係蒲開,個個女神頭摟屌裙加Chanel 袋or ysl袋,對學校果班真係因爲所謂「joint u party」黎嘅仔緊係冇興趣,個個都痴哂落班有錢仔到。

而我,雖然係一條改造後嘅毒撚。但我對Edm嘅歌依然提唔起好大興趣,眼前班俗不可耐嘅女對比起我食過嘅怡姐姐黎講亦都睇唔入眼。

係table玩左陣,我同eric佢地出左去舞池。佢地幾個圍住pair姊妹跳舞,pair姊妹唔算特別令但夠瘦。佢地兩個互相攬住un下un下,兩雙腿磨下磨下都幾正。

我配合音樂地隨意擺動,享受放縱嘅氣味。附近一條正妹都冇嘅,咦,果個咪係....Angel

遠遠望見佢,佢著住一條小低胸貼身白色lace tube dress,身材凹凸有致,對波望落去比以前大左好多,目測起碼有d cup以上。 白色嘅lace裙襯托係angel雪白嘅肌膚身上,將佢嘅氣質完全襯托出黎。

佢身邊企左三四個狗公,個個拎住杯酒想隊佢飲,而angel表情好怕醜好驚咁。

我內心顫抖著,我實在冇諗過會係度重遇angel。到底我應唔應該向前邁果步行過去搵佢,佢會唔會仲係唔想見到我?

唔理了,難得重遇,我唔會比呢個機會白白流失。我慢慢移動過去angel果邊嘅方向。呢個時候,angel好似遠遠望見我,佢即刻擰轉面向另一方向走。

唔得!我唔可以比佢就咁走左去!我用力推開身邊嘅人,無視佢地爆粗咒罵,我拔足衝向angel果邊。

果幾個狗公形成一道人牆想阻擋我前進,我用力擠開佢地,最後好彩比我捉住angel手腕。

佢用力想擺脫我,我唯有施力捉住佢手腕將佢帶到台前面位置。

「放開我啊!」

「唔得,放開你我就以後見唔你。」我依然施力捉實佢手腕。

「放開我啊!好痛啊!」佢用力甩開我手擰轉身想走。

唔得,唔可以比佢走。我從後擁抱住佢。

「比多次機會我,得唔得?」

Angel緩緩擰轉身,佢眼中帶有淚光,眉頭深鎖。

「你都有女朋友啦....」

原來佢知道。「我都係最近呢個月先同佢一齊,我同佢其實似朋友多過情人,我最鐘意果個係你啊!」

「你知唔知點解一年前,我要block哂你所有野,等你搵唔到我?」「係因為我怕,我會忍唔住....我會忍唔住就原諒左你...」

「我怕....我地一齊番,你都會受唔住誘惑...有一日會唔要我...」

「我點會唔要你?」我用力捉實佢膊頭。「你知唔知你block左我之後果半年,我都係不斷sd whatsapp比你。」「我明知你睇唔到,但我就係忍唔住唔sd啊!」

「就算我同Vanessa 一齊左,我個心都係一樣等緊你啊....」

「但我無辦法....而家嘅我唔可以同你一齊番...」angel緩緩講道。「係,一開始係我講話開放式關係,我知我係自私...因為調番轉諗,我都無辦法接受到我做你後備女朋友,因為......其實我真係好鐘意你,我接受唔到同人share你。」

聽到呢度,我將angel一擁入懷,我係唔會再比我地錯失的。

「我會同Vanessa 講分手。既然我唔鐘意佢,都無謂拖住佢。」

「我係唔會,要你做我後備女朋友的。」

我唔知,我唔知以angel而家嘅條件,往後會有幾多狗公想埋佢身,而佢又受唔受得住誘惑。

同樣,佢都無辦法肯定我會唔會先係受唔住誘惑果個,而走去偷食。

但我地都知道,呢一刻如果因爲恐懼再次放棄大家,我地以後都唔會再有可能。
呢個時候,Dj 播住Ariana Grande嘅歌。

So, baby,come light me up, and maybe I'll let you on it
A little bit dangerous, but, baby, that's how I want it
A little less conversation and a little more "touch me body"
'Cause I'm so into you, into you, into you

「再做番我女朋友,好冇?」angel 微微點頭。

我將angel攬得更實,佢胸前兩團肉壓住我軟綿綿,好舒服。

Angel個胸真係大左好多,但感覺上唔似墊左野wo。

「bb啊,點解你身材好左咁多咁嘅?」

佢面一紅,低下頭咁講,「你記唔記得一年前係戲院到...我問你食豐胸藥好冇?」「我本來都剩係諗下,但果日我入到你房,見到你隔離條女咁大波,身材咁好,我更加肯定你好鐘意大波妹...」

「於是,我就開始左食藥。」

「傻嘅,你大定細我都咁鐘意架啦。」事實上,我口是心非,而家嘅大波angel真係正好多。佢之前就係差對波,而家身材正左咁多,加上四肢都瘦左不少,簡直係完美。

「咁你而家咩cup啊?」「e cup....」

「e cup? 係真唔係啊?要比我試過先知wo。」

「呢度?」佢好怕醜咁講。

「傻嘅,係都番屋企先。」

我即刻call左的士同angel番我屋企,一入到去燈到未開,我就推佢埋牆摷佢。

「唔....唔...等陣先...」

「做咩等陣啊?你又變番咁怕醜嘅?」

我一手拉低angel條lace tube dress,一雙巨乳磞跳左出黎。

「你食到對波變左咁大.....都係想比我睇姐...」

我用力將佢個無肩帶bra拉向上,壓住上胸,然後瘋狂咁吸啜佢乳頭。我今晚要將呢一年嘅飢渴,完全發洩係angel身上。

我將佢對波夾實,不停搓弄,時而拍打,令佢對巨乳上呈現紅印。

「啊...啊....痛啊..啊」

「痛但係又想我打你,係咪啊?」「啊...啊...」我聽到佢嘅淫叫聲打得更加用力。

我將佢條貼身裙向上推,露出白滑屁股,邊拍打佢patpat邊搓弄佢巨乳。

我用力將angel上半身壓係餐桌上,佢對波被壓得變形。

我捉住佢頭髮,邊拍佢patpat。「你咁曳啊,走去蒲,係咪想撩狗公插你啊?」

「唔係啊...啊...係我fd生日...我第一次去咋....啊...」
佢兩股被我拍得充滿紅印,我用力搓弄佢patpat。

「我今日就要懲罰你...懲罰你咁淫。」

我係房間拎出繩綁住angel雙手,同時拎出像筋紮起一條馬尾。

我捉實綁住佢雙手果個繩末端,將佢一把拉起。

「跪係度,幫我含。」

我掏出巨龍,angel隨即伸出舌頭輕輕lam左幾下龜頭,然後將佢含住,再用力吸啜巨龍上半部,同時用舌頭係入面撩動巨龍。

Angel含嘅功夫真係無與倫比,呢一年內,我每次打丁都會加入angel跪係度幫我含嘅幻想情節。

我伸出右手玩弄巨乳同挑逗乳頭,angel嬌喘連連。

我左手捉住繩子末端,右手轉而將佢個頭壓落最深處到佢喉嚨位,我捉實馬尾chok動佢頭部,令佢配合我節奏而吸啜。

差唔多了。我拉起繩子等佢起身,然後再次將佢壓係餐桌上。

我摸一摸angel陰部,唔,濕透了。我用中指順住濕滑抽插佢,然後再用巨龍拍打陰道口。

我抽一抽佢patpat,「想唔想要啊?」

「想要...」「講我想要啊!」我再用力抽打佢patpat。

「啊.....我想要啊....插我...」

我捉實巨龍對準蜜穴,慢慢將巨龍插入。Angie可能太耐冇比我搞,比之前更加緊。

我禁實佢屁股,不停抽插佢,然後提起繩子,將佢身拉起,令到佢上半身形成拱形。

望住對面嘅窗子,反映住angel對巨乳比我插得不停搖晃,擺動幅度非常之大。

我生起一個念頭,好想比其他人都見到angel個淫樣。

我提住繩子拉佢起身,用手扶住佢盤骨位,邊抽插邊推佢向窗口方向行。

我將佢身體壓係玻璃上,巨乳壓得變形,被啜實係窗口上。

我扶住佢臂部,繼續用力抽插佢。

「啊...啊....我驚比人見到啊....」

「我就係要比人見到你個淫樣。」

我用一隻手壓住angel 頭部,一隻手抽打佢patpat。

「我要射喇。」

我抽出肉棒,angel迅即轉身跪低,伸出舌頭想接住精液。

可惜,佢動作太慢。我將精液全部噴射係佢塊化著完美妝容嘅面上,只有部份射左落舌頭上。

我將龜頭湊緊佢嘴唇,佢lam乾淨肉棒上嘅精液並全部吞下。

「好唔好味啊?」

「好味....」

「仲想唔想要啊?」

「我想要啊....」

「死淫婦。」

睇黎同番angel一齊後,我以後一定每日比佢吸乾。
咁樣完好似最好
咁樣完好似最好

呢個真
咁樣完好似最好

呢個真

原版係現實
但改版先係讀者想睇既
咁樣完好似最好

呢個真

冇個一年嘅話就perfect啦 但呢個ending ok嘅
如果angel呢一年嘅事可能遲下得閒再開新故 如果有人想睇

用angel角度講識啊俊之前到識啊俊,之後呢一年內發生嘅事到佢地重遇

睇完大家應該冇咁憎angel

快啲出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞