[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女(2)

800 回覆
346 Like 23 Dislike
其實有冇發現
主角的老豆老母冇出現過
佢地去咩旅行去咁耐

去左好遠既地方
文呢
其實有冇發現
主角的老豆老母冇出現過
佢地去咩旅行去咁耐

去左兩年旅行

可能開門果個係主角老豆老母呢
老豆老母主角姐姐 4p
原來推錯, 推多次

文呀
原來推錯, 推多次

文呀

愈睇就覺得ANGEL 正,但可唔可以俾番一年前既ANGEL我
我心目中嗌左聲,仆街了

係我驚恐同時,大門已經打開,門前企係度嘅係著住魚網絲襪嘅angel,呆左咁望住怡姐姐。

一年前嘅情景,今日再重現眼前。

過左幾秒,angel冇再呆落去,轉而嘴角向左邊一揚。

「啊俊,你都幾鐘意食過番尋味嫁wo。」

「Angel,唔係你諗咁架!怡姐姐只係黎道別,我地咩都冇做....」

Angel走近怡姐姐,用挑釁嘅眼神望住佢,「真係咩都冇做咩?」

「妹妹你唔好誤會啊,我同俊仔冇野嫁。」

「俊仔,叫得好親密wo,不過有冇做都唔關我事,係都問佢另一個女朋友。」

「不過,一年前,你又到底知唔知佢有女朋友!」angel用力將怡姐姐按係梳化上。

「angel,你唔好咁啦,真係唔關怡姐姐事架
又high到
3p
3p
angel真係好撚on9
佢自己果時咪又係有男朋友
又係咁
開始啦開始啦
加速
angel個陣有仔 仲好意思屌阿俊

女女攪完再3p
我心目中嗌左聲,仆街了

係我驚恐同時,大門已經打開,門前企係度嘅係著住魚網絲襪嘅angel,呆左咁望住怡姐姐。

一年前嘅情景,今日再重現眼前。

過左幾秒,angel冇再呆落去,轉而嘴角向左邊一揚。

「啊俊,你都幾鐘意食過番尋味嫁wo。」

「Angel,唔係你諗咁架!怡姐姐只係黎道別,我地咩都冇做....」

Angel走近怡姐姐,用挑釁嘅眼神望住佢,「真係咩都冇做咩?」

「妹妹你唔好誤會啊,我同俊仔冇野嫁。」

「俊仔,叫得好親密wo,不過有冇做都唔關我事,係都問佢另一個女朋友。」

「不過,一年前,你又到底知唔知佢有女朋友!」angel用力將怡姐姐按係梳化上。

「angel,你唔好咁啦,真係唔關怡姐姐事架!」

「你咁緊張做咩姐,我都係想睇下...佢有咩本事吸引到你姐。」

Angel半曲起大腿壓係怡姐姐腿上,左手放係怡姐姐空姐服嘅扣前。

「你唔係好大波嘅咩?你知唔知啊俊佢最鐘意大波?」

「我諗果時啊俊最唔滿意我嘅....就係唔夠大...」angel慢慢解開怡姐姐胸前嘅扣。

「妹妹...你唔好咁啦...」「啊!」angel一手揸左落怡姐姐對波到。

「你做咩啊!」怡姐姐嗌左出黎。

「不如我地比較下,邊個大d啊?」

Angel將吊帶裙兩條肩帶緩緩拉下,露出一對冇戴bra嘅巨乳。唔怪得岩岩望佢好似有d突點,原來連bra都冇帶就行出街。

Angel都拉低怡姐姐個lace bra,將佢另一雙雪白巨乳拉出黎。

兩雙雪白巨乳緊貼,我冇辦法正常思考邊對大d,我剩係知我細佬迅速抬頭。

Angel同怡姐姐都用一雙水靈嘅眼睛望住我,睇黎連怡姐姐都好想知道答案。

但32E同34D,我真係睇唔出邊個大d。怡姐姐的巨乳較為圓渾堅挺,而angel嘅巨乳就較為尖同自然,兩對睇落都好似好好揸。

「我諗....我要揸下先知...」我將左手放係angel對波上,右手放係怡姐姐對巨乳上,兩雙手同時用力揸左下。

「啊!」佢兩個不約而同淫叫左一聲,兩個把聲都極其銷魂。

「兩個都好好揸,我真係分唔到邊個大d。」

「咁要試下,邊個技巧好d喇,我都好想見識下當年你點樣服待啊俊。」

Angel笑左笑,迅即係梳化上起身然後跪係地上,幫我解開褲鍊。

我面紅紅咁望住露出雙乳嘅怡姐姐,心中異常尷尬但呢刻真係好想要。

眼前半裸嘅angel,已經掏出巨龍一把含住,同時邊有技巧咁按摩兩粒丸。同時用一雙水靈嘅眼望住我。

我禁實angel個頭,將龜頭頂入angel喉嚨嘅最深處。唔,angel而家含嘅技巧真係無與倫比,略勝當年怡姐姐一籌。

係呢個時候,怡姐姐終於係梳化站起,走近我。我就知道,怡姐姐呢d咁完美嘅女人係唔會甘心輸比人。

佢捉實我一隻手放係巨乳上,邊同我舌吻。怡姐姐嘅口水甜甜地,同果日滿口酒味有唔同。

Angel見到咁都不甘示弱,雙手搓弄自己一對巨乳,時而玩弄自己乳頭,變含邊淫叫連連。

「唔.....唔.....」佢用雙乳夾實巨龍,濕滑嘅巨龍沾濕胸部,angel再流左少少口水滴落巨乳上。

Angel雙手夾緊雙乳,邊上下擺動巨龍,邊瘋狂咁呻吟,同時用迷離嘅眼神挑逗我。

我將angel個頭禁落巨龍到,佢自覺地邊乳交邊含住龜頭。

呢個時候,怡姐姐都自摸同淫叫起黎,於是我雙手搓落怡姐姐巨乳,邊同佢舌吻。
Angel見此,慢慢放低一雙巨乳,將我推係梳化上。

佢除低自己雙漆皮幼跟高跟鞋,用一雙比魚網絲襪包裹住嘅玉腿係我身上游離,時而玩弄我乳頭,時而係巨龍側邊經過。魚網嘅觸感,好刺激到巨龍嘅神經。

呢個時候,怡姐姐慢慢半跨住係我身上,將陰戶位置湊近我嘴唇邊。

我隔住絲襪同lace under lam佢陰戶,絲襪同under質感都非常薄,我可以清楚感受到駱駝恥嘅凹凸。

「啊....啊....撕開佢啊...」

我正想舉起自己雙手,卻聽到angel一野拍左落怡姐姐patpat上,然後係patpat上拉起撕開絲襪。

怡姐姐將透出陰戶嘅lace under湊近我嘴唇邊,我隔住under lam左幾下,然後將under向右邊拉開,用舌頭係陰蒂位打轉。

「啊...啊...」怡姐姐將雙手向後擺係我腰身借力,邊擺動下身位,邊淫叫連連。

Angel冇再用玉腿玩弄我,轉而站起身係度錫同摸怡姐姐身體。

Angel時而搓弄怡姐姐胸部,時而打怡姐姐patpat,怡姐姐嘅表情話比我知佢好享受angel嘅對待。

我已經無法等待了,我托起怡姐姐兩腿,示意佢企起身。

怡姐姐落左梳化,半彎身係梳化前。雙手用梳化借力,趷起patpat等待我插入。

我坐係梳化上。angel隨即跪係地上用手上下按摩巨龍,然後用力吸啜。

巨龍重新變番堅挺,我行去怡姐姐身後,對住陰戶位打算插入。

Angel緩緩起身,捉實肉棒係怡姐姐陰道口前配合濕滑地磨擦,然後用巨龍拍打佢陰唇。

我冇待薄angel,我用力搓弄佢雙巨乳邊同佢舌吻。
「啊...啊...」佢兩個嘅呻吟聲貫徹全屋。

Angel慢慢鬆開隻手,我將巨龍頂入濕滑陰道嘅最深處。

我邊抽插怡姐姐,邊搓弄angel雙乳,angel有時會一下拍落怡姐姐patpat上,令到佢嗌得更大聲。

Angel走過去怡姐姐身前,邊搓弄佢對奶邊同怡姐姐舌吻起黎。怡姐姐初初猶豫左下,慢慢都配合angel回應佢。同時搓弄番angel對奶。

見到兩大美女係我面前舌吻同互揸,我忍唔住想射喇。

「我要射喇...」angel迅即放開怡姐姐,跪係我跟前伸出舌頭,我將精液全數射哂佢口中同舌頭上。

Angel半張開口,用一雙淫眼仰視我,比我見到佢將精液全數吞下。

之後再用利lam乾淨龜頭上剩餘嘅精液,並吸啜左幾下。

「係時候到妹妹享受喇。」怡姐姐將我推坐係梳化上,用左手按摩巨龍,同時用右手玩弄angel陰核。

呢個左手畫圓,右手畫方嘅技巧,冇番咁上下功力都唔會做到。

按摩左陣,佢用力吸啜巨龍,令佢回復狀態。

Angel示意我將大腿張開點,然後佢同怡姐姐同時跪係我跨下前。怡姐姐負責吸啜肉棒,angel就lam同吸啜兩丸,不時lam下袋底。

佢地兩個一左一右伸出手玩弄我乳頭,將我興奮推至最高點,巨龍慢慢回復岩岩插怡姐姐時嘅狀態。

佢兩個慢慢起番身,怡姐姐拎起附近嘅較剪,

佢慢慢剪開angel嘅魚網絲襪並拉開佢入面嘅火紅色丁字褲,然後lam佢陰戶。

「唔...唔...」

我走近angel身邊,將佢推到牆邊,然後將佢兩隻大腿固定係我腰間,一下插入佢濕透陰戶。

「啊...啊......」

Angel雙手環抱我頸,瘋狂咁淫叫。

我將angel完全抱起,同時慢慢轉身,比怡姐姐托住angel patpat。

抽插左幾下,我將angel成個人放係書枱上。佢跪係書枱上扭動屁股。

「快d插入黎...啊...」

我捉實佢patpat一下插入,用力抽插佢。

「啊....啊...」我用力嘅抽插令佢雙巨乳擺動得厲害,怡姐姐托實巨乳,但巨乳仍然不受控地震動。

「係咪射入去啊?」「啊....射哂入去...」

我將精液全數灌輸係angel身體。望住白濁嘅精液由佢陰戶流出,再流至大腿上嘅魚網絲襪上。

望住跪係枱上比我插完嘅angel,同衣衫不整著住空姐服嘅怡姐姐,視覺上十分滿足。
以為剪j
真實嘅話應該好快射
兩條女都咁撚正
射完唔洗十秒又回返氣
點解成日都要我喺OFFICE扯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞