[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女(2)

800 回覆
346 Like 23 Dislike
我諗今晚應該冇文了
唉灰左 等唔切 訓先
辛苦樓主!!好故事來的,等你休息下
我唔相信,我唔相信我地之間就咁就完。雖然岩岩係酒店出黎果時我係好嬲好嬲angel,但我都冇諗過要完全完結。

更加令我唔甘心嘅係,原來岩岩只要我冇走去禁怡姐姐門鐘,我同angel從此就可以名正言順咁一齊。

望住躺係床上嘅怡姐姐,一臉尷尬咁望住我,我無法憎恨佢,因為畢竟係我搵佢在先。

怡姐姐迅速整理好衣物,衝衝咁打算離去。臨走前佢冇回望我,剩係同我講左句,「sorry ar俊仔,我無心搞成咁架,你比心機追番你女朋友啦。」說罷隨即用力關上大門。

我唔知番到去,怡姐姐條仔會唔會發現佢走左去偷食,亦都唔得閒理我會唔會比佢劈。

我剩係想知,我到底做咩先可以哄番angel番黎。

我瘋狂咁sd 「sorry,原諒我一次。」「我絕對唔會再犯錯。」「我以後會聽哂你講野。」

最後甚至放低尊嚴講,「求下你。」佢都依然無藍剔。

但我冇放棄,我竭而不捨咁繼續sd。終於係一個月後,佢正式block左我。

無論電話,whatsapp ,都block左我。

我甚至諗過係佢屋企樓下等,點知我發現我甚至連佢實際住邊都唔知。

果刻,我清楚我同佢之間再無可能了。

一年後,我完埋final exam終於正式grad。

頭半年我仲不停咁sd msg去比佢block左嘅whatsapp,之後半年我已經慢慢放開左。

擺脫毒撚形象嘅我,呢一年都多左唔少女性朋友,其中一個同我讀同一科嘅係一個月前同我一齊左。

佢叫Vanessa,又係32c,皮膚白白靜靜眼大大咁,望真d其實有d似angel。

同佢一齊,純粹因爲岩傾同埋佢夠乖,同埋佢嘅性格令我好放心佢絕對唔會偷食。

但係,係性方面佢完全滿足唔到我。
屌你,終於有
終於有得訓
比番angel我
「唔....唔...」我正用傳教士式插緊Vanessa。

「好正啊....bb...嗌大聲d好唔好?」我大力咁插到最深入。

佢皺了一頭眉頭,然後眉頭深鎖咁啤住我,咬緊嘴唇。

「bb啊,爽唔爽啊?」

佢依然緊鎖眉頭咁望實我,無論我點用力抽插佢,佢表情都冇任何變化,更加聽唔到任何呻吟聲。

每次同佢搞,我都要幻想住眼前嘅係怡姐姐或者angel,想像住佢地淫蕩嘅表情同聲線先射得出。

同樣係32c,但配係angel身上同Vanessa身上有截然不同嘅感覺,慢慢發現其實條女嘅神情,氣氛真係重要過佢身材多多聲。

一年前,搞開都係淫底嘅女,對住過分內向嘅Vanessa真係冇咩mood。

最討厭嘅係每次想用溫柔嘅前戲開導佢,換黎嘅答覆係一句,「又要啊?」

果下聽到真係咩mood都會無哂。

「唉。有時對住Vanessa 咁真係9都縮埋。」我係whatsapp同eric呻。

「唔好咁啦,今晚中環joint u party,一齊去玩番晚昅下大波妹,包你陽痿都唔洗食偉哥。」

「下,我都grad左啦,仲去咩撚野joint u party啊?」

「好撚多正妹架,你唔去就算,d女比我食哂。」

「on9,邊撚個話唔去?諗起想當年就係第一次跟你個仆街蒲,先食左個大波淫底yuki。」

「係啊,仲食左may姐tim啊。」

「我屌你啦。」

無啦啦講咩may姐,提起就真係鳩都縮埋。

我今次去蒲都係著番普通平時出街衫,而家改造後嘅我應該正正常常咁著都溝到女掛。

不過講真,我都係想昅下女,high下姐。始終呢一個月同Vanessa 一齊太抑壓。

當晚我地都係去番上次個場,eric個衰仔今次拎table有預埋我同埋冇再由我比班仆街abc賺錢。

入到個場,我都撞到唔少我地學校其他系嘅人,有狗公款,mk仔,有錢仔,琳琅滿目。

最多嘅就係marketing班Pr雞,佢地一睇就知係蒲開,個個女神頭摟屌裙加Chanel 袋or ysl袋,對學校果班真係因爲所謂「joint u party」黎嘅仔緊係冇興趣,個個都痴哂落班有錢仔到。

而我,雖然係一條改造後嘅毒撚。但我對Edm嘅歌依然提唔起好大興趣,眼前班俗不可耐嘅女對比起我食過嘅怡姐姐黎講亦都睇唔入眼。

係table玩左陣,我同eric佢地出左去舞池。佢地幾個圍住pair姊妹跳舞,pair姊妹唔算特別令但夠瘦。佢地兩個互相攬住un下un下,兩雙腿磨下磨下都幾正。

我配合音樂地隨意擺動,享受放縱嘅氣味。附近一條正妹都冇嘅,咦,果個咪係....Angel

佢竟然會去蒲?身上無論髮型定打扮都好唔似佢。

佢著住一條勁低胸嘅白色裙,將佢對雪白酥胸映托出黎,點解angel 對波大左咁多嘅?目測起碼d cup,大到好似就黎跌出黎咁,唔通佢墊左好多野係入面?

條裙非常性感,後下背中空剪裁,露出雪白肌膚。中空嘅設計低到差唔多露股隙,而佢嘅裙子亦都短到剛剛好遮到patpat。

佢一頭啞啡色頭髮大曲髮,本來有d混血嘅佢係大濃妝下顯得更加似mix。

我毫不猶豫,穿過人海行過去angel果邊嘅方向。

Angel本來自摸緊,邊扭住patpat同佢班姊妹熱舞。一見到我佢即刻向反方向走。

我急速前行,並用力推開身邊阻礙我嘅人,一手捉住angel手臂。

「做咩要避我?」「你好驚咩?」

「唔係驚....係,係我唔知點面對你...」

「都過左咁耐啦,我都放低左。」「做番朋友唔得咩?」

Angel 用質疑嘅眼神望住我,我冇回應佢一把捉住佢條腰將佢拉到我身前,「當然,可以唔只係朋友。」

我捉住佢隻手,將佢拖到另一邊佢姊妹見唔到嘅地方。我攬實佢條纖腰近patpat位,邊撫摸佢肌膚。

「你靚左好多,身材...都變到好好。」「係咩?你以前唔係話32c夠嘅咩?」

「咁無人唔鐘意大波嘅。」

「咁又係,你偷食嘅對象都好大波。」

我頓時語塞,只好緩緩吐出一句,「過去嘅事,忘記啦我地。」

「咁你覺得我而家咩size?」「目測...似32E....不過你係咪墊左野?」

「冇wo,我唔駛墊。」「下?但...」

「你唔記得當年係戲院,我問過你我食豐胸藥好冇咩?」

「下,你唔係真係走去食啊嘛?有用咩?」

「有冇用,你而家見到啦。」「本身我未下定決心食,但係果日見到你食果個大波空姐,我就同自己講,我要變得更好,要對方離唔開我。」

「於是,我食左好多豐胸藥同做左好多豐胸treatment,先有而家嘅效果。」

「好正,好想揸下。」

「想揸啊?揸我囉。」

Angel 向下做wave,愈降愈低,邊用淫蕩嘅眼神望住我。

去到我下身嘅位置,故意拎對快要跌出黎嘅巨乳磨左幾下。然後迅速轉身,扭動patpat磨我跨下位置。

巨龍受到如此刺激,迅速抬起頭來。

「咁快硬喇?」angel含情脈脈地望住我。

「你太誘人。」我不停摸佢纖腰,而家嘅angel比起當日清減不少,無論腰肢定四肢都變得極完美。

我慢慢由纖腰摸到上巨乳,更忍唔住用力揸左落去。

「啊....」angel誘人咁嗌左出黎。

我慢慢伸出手撫摸佢陰戶嘅位置,竟發現佢已經濕濕地。

由於佢微微向前彎腰,所以我伸手入去摸佢都唔算引起太大動靜。
我撩開佢濕透嘅t-back,伸出中指係度抽插佢濕滑嘅陰道。

我突然萌生出一個念頭,唔知我係度插佢,有冇人知道呢?

我偷偷地從褲襠掏出肉棒,隨著陰道口表面嘅濕滑輕易插左入去。

唔....好舒服,好懷念angel緊緻嘅陰道。

我抱住佢腰部,扮攬住佢跳舞咁,同時用力抽動下盤抽插佢。

「唔....唔....」睇見angel想嗌又唔嗌得咁,真係好爽。

我偷偷將佢條裙拉低,等佢嘅乳頭露於眾人前,然後輕輕打轉。

「喂也!」「太多人喇...」

「怕咩姐,你唔係鐘意比人睇咩?」

「我地去第二個地方啦。」

佢拉住我隻手離開個場,去到一個寥無人煙嘅公園。

「點解你知呢個地方嘅?」我問道。

「之前fd帶我黎的。」哦,fd。

去到一個石級前,佢跪係一階級,然後彎腰用手捉實較上嘅階級。

佢扭動patpat,短裙下嘅春光一覽無遺。

我捉實佢盤骨位,掏出巨龍一把插入,佢扭動屁股配合我。

「無見咁耐,你淫左好多。」我大力拍落佢patpat到。

「啊....我好淫....插我啊....我好濕....」佢更用力地扭動屁股。

我一手將佢條裙拉低,等佢對巨乳完全曝露係空氣中。佢真係無呃我,由側邊都可以見到眼前係一對e cup巨乳。

隨著我抽插,佢對波不停搖晃,佢嗌得更淫同不停講淫語。

「啊...插死我啊....大力d....好舒服啊....」大聲嘅程度簡直旁若無人。

我聽到呢d淫語更加興奮,我拍佢patpat示意佢將個身反轉。

佢雙手撐著地面,身軀已被凌空,皆因我捉住佢雙腿,令到佢身體掂唔到地面,每下都插到好入好入。

「我想射喇....射係邊?」

「啊....射係入面....我打左針唔驚。」

我無暇思考佢點解去打避孕針,既然佢叫我射入面,我就將精液全數灌輸入佢身體入面。

除左怡姐姐,angel就係第二個比我中出嘅女人。

完事後,我地整理好衣物,angel捱左係我膊頭上。

「我地....其實有冇可能重頭黎過?」angel緩緩問我。

「回不去了...」「我都已經有女朋友啦...」

Angel聽到後沉默半响,然後問我,「你女朋友,乖唔乖嫁?」

「乖啊,佢好乖。」

「咁同我搞爽d定同佢爽d啊?」

「佢比較內向,冇你咁放。」

「咁咪即係好似我以前咁?」

「其實都係,有d似你以前。」

「咁你....覺唔覺得好壓抑啊?」「少少啦....」

「你會唔會想,我都做你後備女朋友?」

「下,點解要咁?你肯咩?」

「我無問題啊,我都講過你可以填補我缺失嘅部分....我又可以填補你性生活嘅缺失...」「再講....我都好想念你嘅床技。」

咁而家嘅我,其實咪同以前嘅angel調轉左角色?以前係我做佢後備情人,而家係我做佢後備情人。

「點啊?過左冇機會嫁喇。」

「Sure,why not?」

自此之後,angel就做番我嘅,後備女友。
完喇

多謝大家嘅耐心同支持
怡姐姐無下文喇?
3P呢?
我極度懷疑樓主係外國讀書JJ
辛苦曬啦 好好睇
停喺呢度?????
係幾好睇,不過最後交代得好草率
係咪得我一個覺得個結尾好sad
怡姐姐無下文喇?
3P呢?

本身其實諗住3p係同怡姐姐同埋佢男友3p 但發現大部分都唔鐘意兩皇一后,所以打消左個念頭

咁而家嘅我,其實咪同以前嘅angel調轉左角色?以前係我做佢後備情人,而家係後備情人。

掉轉左?
Btw恭喜完結
仲係好唔鋸angel過左咁耐仲係覺得主角偷食 屌

無錯 angel到最後已經走火入魔
怡姐姐呢 我要屌多次怡姐姐
求怡姐姐圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞