[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女(2)

800 回覆
346 Like 23 Dislike
雖然一開始覺得angel好賤 但係睇到個結局唔知點解覺得好心酸

因為之後佢賤到賤過袋底泥
你同情佢
lm
一年後,男主角確認患上愛滋病

雖然一開始覺得angel好賤 但係睇到個結局唔知點解覺得好心酸

因為之後佢賤到賤過袋底泥
你同情佢

好撚sad
點解要講angel墮落
可唔可以寫個特別篇係阿俊同怡姐姐同Angel 3p
好撚sad
點解要講angel墮落

其實一開始本身係打算angel同啊俊一齊,但你地都一致覺得佢係雞,所以我唯有由佢墜落落去

自於怡姐姐,一開始比佢嘅戲份就係咁多,佢同啊俊係唔會有可能的
糾正

咁而家嘅我,其實咪同以前嘅angel調轉左角色?以前係我做佢後備情人,而家係後備情人。
好撚sad
點解要講angel墮落

其實一開始本身係打算angel同啊俊一齊,但你地都一致覺得佢係雞,所以我唯有由佢墜落落去

自於怡姐姐,一開始比佢嘅戲份就係咁多,佢同啊俊係唔會有可能的

做sp都好
怡姐姐呢 我要屌多次怡姐姐

搵左好耐都冇個似佢咁完美
好似離晒題 又話淨食dcup
糾正

咁而家嘅我,其實咪同以前嘅angel調轉左角色?以前係我做佢後備情人,而家係後備情人。

姐係有續集
出個angel外傳
諗諗下,都可以加插段怡姐姐同angel 3p嘅 如果你地真係想要呢個結局
諗諗下,都可以加插段怡姐姐同angel 3p嘅 如果你地真係想要呢個結局

咁就差唔多

好撚sad
點解要講angel墮落

墮呀墜乜鳩呀
不如寫番angel同阿俊一齊啦
好撚sad
點解要講angel墮落

Agger 仲要比唔知n咁多條仔食過
樓主係咪要改故名 c cup既
Angel係公廁
怡姐姐最正

快啦屌
Block 完人會咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞