[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女(2)

800 回覆
346 Like 23 Dislike
返緊工睇 硬晒唔可以離開個位
屌扯到我呢

究竟屋企人幾時返
「唔...唔...你做咩射係呢個位,有左點算?」

我聽到即刻拎廚房d紙巾幫佢抹乾淨,有左我點算?成日性慾薰心,都唔記得左呢個問題。

「睇你驚到咁。放心,我而家安全期,所以先比你唔用套咋。」

幫angel抹乾淨塊西之後我想扶番佢落黎,點知佢雙手環抱住我頸,定晴望住我。

「其實我做咁多野...都係想你開心...」「我想你知道,我都會當你男朋友咁對待,只係我暫時唔可以同kevin分手住。」

我而家先知原來佢條仔係叫kevin,死基佬名。

我托實佢patpat,佢用雙腳夾實我腿,我地就維持咁嘅姿勢將佢抱入房。

我依然不發一語,緩緩將佢放係床上面,佢仲係全裸著住白色圍裙。

「如果我當你係女朋友,我就接受唔到你同第二條仔搞。」

「比d時間我...」

我打斷佢,「如果你要我接受你同佢唔分手,咁你都無權干涉我同邊個搞。」

「咁點同呢,我係因為無奈先....」

「一樣。」我再次打斷佢。

「咁好啊,我地大家都唔好干涉大家出面有冇第二個,我地相處時開心就夠。」

「嗯。」

終於達成協議,我側身攬住全裸嘅佢訓低,但冇再有想側入佢嘅衝動,只係想享受呢個難得嘅甜蜜時光。

係,angel係唔肯同佢條仔分手,但至少我知道,佢鐘意一個人係會對佢幾好,而佢對我做嘅種種行為,我睇得出亦都感受到佢係真係鐘意我。

就係咁,我地開開心心咁過左三個月。同佢一齊,我地無所不談,間唔中傾下淫計同sd下淫照,佢好鐘意sd性感相黎引誘我等我求佢出黎比我搞。 有時就傾下學校d野。天南地北,無所不談。

漸漸地,我都放棄想食其他女嘅衝動,因為angel係我而前太完美,已經完全滿足到我。當然,美中不足嘅係,我覺得angel個波唔夠大 ,開始滿足唔到我。但我絕對冇係angel面前提起呢樣野,如果唔係我同果個kevin有咩分別?

同angel一齊之後,佢會陪我出街揀衫,漸漸地我擺脫左我嘅毒撚形象,係學校入面都算係正常樣級別,係engine呢個毒撚雲集嘅科入面更加算係較為突出果幾個。

而家係campus入面行走,唔會再好似以前咁dum低頭唔敢周圍望,而係夠膽同靚女有眼神接觸,偶爾更加會有女和我微笑點頭。

但,平靜嘅日子終會被打破。

就係有一日朝早。

叮噹!叮噹!

個衰妹又自己踩上黎啊?我咪比左鎖匙佢囉仲禁咩鐘姐。

一打開門,眼前嘅竟然唔係angel,而係怡姐姐。

究竟屋企人幾時返

Ignore 屋企人啦
食怡姐姐
食lu
食怡姐姐

呢個位唔好停
正故
加速
怡姐姐
怡姐姐

究竟屋企人幾時返

Ignore 屋企人啦

聽到姐姐已經扯扯地
有自己單位真係好
「點解係你嘅?」 一打開門我剩係見到全身濕透著住空姐服嘅怡姐姐。

「救命啊俊仔,我間屋爆水喉啊,就黎水浸喇。 」怡姐姐一副快要喊出黎嘅模樣。

我即刻衝入房摷番老豆放係床下底封哂塵嘅工具箱,尾隨住怡姐姐番佢屋企。

「嘩!咩咁大獲啊?」

一入到佢廁所,見到一地都係水,再唔夠掂真係水浸都似。

「係呢個位爆啊俊仔。」佢彎腰跪係度指比我睇。

我哄埋去望,但空間太細,我塊面好貼近怡姐姐個翹臀。

「嘩你係咪自己搞過黎,點會爆得咁勁?」

「係啊我以前見我男朋友整過,咪想試下囉。」佢一臉無奈咁講。

「你唔叫佢黎幫手嘅?」

「我地嘈左....都唔知會唔會分手...」我隱約聽到佢d啜泣聲。

「唔緊要啦,呢度交比我啦。你成身濕哂,快d去換衫先。」

我見到佢成件緊身紅色空姐服都濕哂,d水流哂係佢玉腿上,再流落腳腕。

怡姐姐可以話係一個擁有非常完美身段嘅女人,34d,22腰,連腳踝都非常纖幼,非常性感。

「唔緊要啦,唔濕都濕左,換過第二件咪又濕多件,我留係度學下野同幫你。」

「不過件衫好緊,我解開少少先,」

佢解開胸前粒鈕,跟住將胸前個位拉開少少,我隱約見到迫爆嘅雙峰,雪白雙峰都已經濕透。

「咁啊,一係你負責遞工具比我啊,咁我可以唔洗擰黎擰去。」其實主要係我驚一擰轉面就望到佢比濕透空姐服緊緊裹住嘅巨乳,我係一定會扯旗。

我專心咁整條水喉,「嘩屌!」d水爆哂出黎,我即刻向左避開,點個所有水顏射哂落怡姐姐塊面同雙峰上,d水彈落對波到令佢彈下彈下。

「嘩!俊仔,我濕哂睇唔到野啊。」怡姐姐猛捽對眼。

「你唔好捽啦!我扶你入房坐低先啦。」

我扶住濕透嘅怡姐姐入房,等佢坐係書枱隔離張椅到,諗起以前,佢就係呢度教我做功課,我都時不時訓係佢大脾上面。

「俊仔啊,你可唔可以幫我除左條裙落黎先啊,痴住哂好辛苦。我隻con入哂水睇唔到野啊。」

「下!男女授受不親wo,唔好啦。」

「怕咩姐,入面又唔係咩都冇著,快d啦。」

佢講到咁,好難唔幫佢喇掛。對唔住啊angel,我幫人嫁咋,我無心嫁。

怡姐姐雙手嗚住雙眼,我將兩隻手袖慢慢穿過佢手後再慢慢將佢拉低,露出一對d cup雪白肉球,比一個濕透嘅無墊透明lace bra包裹住。點解我知佢冇墊?因為根本全透明,我係見到入面嘅淺啡色乳頭。

見到呢一幕,我好想隔住lace bra咁瘋狂lam佢乳頭,應該有唔同嘅觸感。

無墊bra都托出深坑,果然有真材實料。

掛住望,唔小心一鬆手,條裙自動滑落腰位,露出佢條22吋纖腰。唔知咁幼細嘅纖腰,係上面騎我時邊扭下扭下係會幾咁淫賤呢。

去到盤骨位,我要廢少少力將佢除下,我偷偷咁摸左佢纖腰幾下。

配合一套嘅透明lace內褲慢慢露出,後面仲係t-back款,前面透出佢修剪好嘅陰毛。

呢套根本情趣內衣黎 ,佢著成咁番工serve d客,有必要咩?

除到腳踝位,我輕輕分別地扶起佢左右小腿穿過裙子,小腿滑不溜手。

「怡姐姐,你要著邊件衫啊?我拎比你啊。」

「你求其係衣櫃拎件t-shirt比我得喇,唔該俊仔。」

我故意揀件較短嘅t-shirt幫佢穿上,咁我就可以繼續欣賞佢果對應該差唔多42吋嘅白滑長腿。

幫佢換完衫,我快速去廁所修好水喉,出到黎已經件怡姐姐除左con戴番眼鏡有番視力,坐係梳化睇電視。

「我搞掂好哂喇,駛唔駛幫你拖埋廁所地下啊?」

「唔駛喇,今日唔該哂你...」怡姐姐好專注咁覆緊人,我相信係佢男朋友,都唔敢打擾佢。

臨走前,我再偷望左怡姐姐對長腿一眼。

我番到去,換好衫後即刻search同空姐有關嘅av,我搵到套係叫「長腿空姐被後樓梯強暴」,我幻想住入面個av女優係怡姐姐,邊幻想住岩岩全身濕透透嘅佢邊聽住呻吟聲好滿足咁打左一次丁。
live
怡姐姐都係淫娃
發展得快到有d接受唔到,上幾篇angel都仲會唔制扑野

岩呀
Angel明明好似孭住個負節牌坊咁
今次一出街就玩中出

那有中出
透明t back
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞