[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女(2)

800 回覆
346 Like 23 Dislike
文呢
文阿
文呀
文呢屌你老母 又話夜晚
文呢
樓主住係美國??
一次過睇晒
會唔會真係同怡姐姐後樓梯扑野

又 live.....
凌晨都未有
我頭先係街到見到有個靚女睇呢個post,睇得得好專心

我差啲想同佢講,我都有睇,不如一起研究下
我頭先係街到見到有個靚女睇呢個post,睇得得好專心

我差啲想同佢講,我都有睇,不如一起研究下

你浪費左個機會
打飛機打到手殘出唔到文
對兒時性幻想對象打丁,別有一番風味。

自從同左angel 一齊,我都好耐冇打丁。我一星期見佢兩至三次,次次出親黎都平均要搞兩q左右,可謂比佢搾乾搾盡。

諗起岩岩幫怡姐姐除衫,真係有少少對唔住angel tim。

其實佢都滿足哂我所有性幻想啦,係差一cup姐,咪咁貪心啦。

黎緊生日,唔知佢又會比咩驚喜我呢?

「喂,你知唔知後日咩日子啊?」我試探下佢記唔記得先。

我呢個毒撚,從來冇試過同女朋友共歷生日,今年係第一次。

「下,咩日子啊?」

唉,果然毒撚生日唔會有人記得,就連我老豆老母平時都係草草幫我慶祝。

「係咪22年前有個柒頭出世嘅日子啊?」

「你話呢?」嗚,媽啊我好感動。

「傻佬黎,點會唔記得,我一早買好團購啦,果日我地去五星級酒店住一晚包埋自助餐。」

酒店?你個小淫婦連生日都想榨乾榨剩我。

「你曳曳喇,女人之家走去bk酒店。」「想哄你開心咋,屎忽鬼。」

講真,我內心真係覺得好幸福,得到一個咁嘅女朋友,夫復可求?

到左果日,我精心打扮更加gel埋頭,而家嘅我當然冇再好似當年去蒲果時咁gel個柒頭出黎啦。

Angel買呢個團購係夜晚先入去,送埋夜晚自助餐到第二朝12點就要check in走。

係就係冇咁抵,但五星級係唔同d,d海鮮真係好好食,我瘋狂食生嚎補定身,準備今晚同angel大戰三百回合。

望住對面嘅angel,佢今晚著住條lace鏤空短裙,心口透出事業線若隱若現,我不斷幻想緊我推倒佢然後扯爛佢件lace衫。

「d生嚎好好食啊,你要食多d啊知唔知。」佢食到𠽌𠽌聲。

知道了。

我地上到房,angel好快衝左入廁所,仲拎埋個袋入去。

仆街,佢唔係黎m掛?

我係床到等左好耐,佢都未出黎,我開始瞇上眼想訓了。

「bb。」「嗯....」我聽到angel係廁所叫我,但我實住唔想睜開眼睛。

「bb!」我慢慢睜開雙眼,見到眼前景象即刻眼前一亮。

我見到angel慢慢打開廁所門,露出半邊身。

嘩!佢玩制服誘惑,仲要空姐 ?唔通佢發現左我係屋企對住空姐打飛機?

呢件有別於怡姐姐果d正宗紅色空姐服。係有d似海軍風feel,白色v領超緊身透薄上衣,谷出一對堅挺雪白肉團。

性感嘅粉頸配上間條領巾,頭戴空姐帽。下身配以一條海軍藍色摟屌裙式制服,短到剛剛遮到patpat。再配以吊帶式半透絲襪,絲襪上端有蕾絲邊,半透絲襪透出雪白肌膚甚有神秘誘惑感。

佢單膝半跪係床上,雙手向前禁住張床,佢向前微微烏低,心口事業線谷得更深更長。床隔離塊鏡照出佢趷起翹臀,露出少少紅色t-back。

佢用食指撩起粉頸上嘅圍巾,誘惑地望住我問道:

「先生,需唔需要我提供特別服務啊?」
lk

示意圖

示意圖

又live左 樓豬你係咪想我日日失眠 次次睇完都訓唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞