[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女(2)

800 回覆
346 Like 23 Dislike

示意圖

太正了
訓左呀
http://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/27/013407_1c1f41d1926d8901117e213ec0623426.jpg

示意圖

樣子,不了
太韓feel
破壞毒男美好幻想
頂 我等得好辛苦呀
「要啊!要啊!」我瘋狂咁點頭,好似狗公咁差在未伸條利出黎。

「嘻嘻,你咁心急架。」

佢緩緩解開粉頸上圍住嘅領巾,將佢綁係我雙眼上。

「做咩啊....」

「殊。」

佢錫落我嘴上,我都錫出舌頭回應佢,我地利疊利,互相纏繞。

我比佢錫到成嘴口水,佢再轉戰錫我耳珠,耳背,頸,鎖骨等敏感位置,用舌頭刺激我身上每一吋敏感神經。

被蒙上眼嘅我,被錫嘅每一處感覺被放得更大。因為眼晴睇唔到,會專注focus係肌膚上被佢錫嘅每一處。

佢慢慢除低我上衣,一路由頸錫到落lin頭位置,用舌頭係lin頭位溫柔咁打轉,偶爾用力啜實放開,再輕咬乳頭。

佢一路錫到落肚臍,開始慢慢解開我條belt同褲鈕,溫柔地幫我除左條褲。

佢隔住底褲咁lam咁挑逗肉棒,此刻嘅我已經扯到行一行。

佢慢慢拉開像筋位,親左龜頭一下。

雖然慢慢被挑逗感覺好正,但扯到咁行嘅我想佢快d加速,因為我實在太想推倒佢之後扯爛佢對吊帶襪。

我開始感覺到佢濕滑嘅嘴唇包圍住我肉棒,被挑逗咁耐終於可以開始享受含了。

「叮叮叮叮....叮叮叮叮....」邊撚個咁唔識做打黎?

「我禁熄電話先,等我一陣bb。」

「快d番黎啊!」

我真係不該比佢去,應該由佢電話響算。

「喂?」

又話禁熄電話,做咩聽左?

「下....做咩會咁嘅?」

我聽到佢係洗手間傳黎講電話嘅聲音。

我忍唔住除低蒙住眼嘅領巾,行入廁所睇下佢講緊咩?

「你唔好咁啦好冇,我而家過黎!你唔好行開啊!」

下?

我慢慢走近佢,佢都禁熄左個電話。

佢雙手捉實我手臂,神情好緊張咁同我講。

「啊俊....kevin佢飲大左,佢講野神智不清咁,我好擔心佢。」

「所以你要去搵佢?」「你要係我生日拋低我去搵佢?」

「對唔住啊啊俊.....但佢好似真係出左事咁....我有d擔心佢...」

「但今日係我生日!你想拋低我?」

「我地岩岩都已經咁啦!你想爲左個仆街仔今日拋低我?」

「對唔住啊...我知佢係好仆街,但我唔可以睇住佢死唔理...」

「你等我,我送完佢番去好快番黎架。」佢用力握實我手臂。

「算啦,你唔洗番黎。」

「唔好啦...」

「你去搵佢啦,佢需要你。」

「但係...」「得啦!我會番屋企先。」

「你走啦...」

我行出廁所比佢換番衫,佢臨出門果時仲憂心仲仲咁望住我,但我完全冇理佢。

之後諗番起,到底果時係咪應該等佢番黎?

佢走左之後,我冇即刻走。我訓係床上,不停幻想到個仆街仔kevin番到去一定會推倒佢然後夾硬黎。

以angel咁腍善嘅性格,一定會就範,都唔知會唔會著埋岩岩件空姐服比佢搞。

我唔敢再想像落去,好快check out左買左打啤酒番屋企隊。

一路飲,一路回憶起佢岩岩風情萬種咁行出黎,同時又諗到佢比個仆街仔插緊。

飲左差唔多六七罐,我帶有點醉意。由於實住太想搵人傾訴,我走去禁左隔離怡姐姐屋企門鐘。
今日暫時係咁多,黎緊呢兩日應該會完了

比埋怡姐姐我先好訓呀你
臨瞓前有文

Angel買呢個團購係夜晚先入去,送埋夜晚自助餐到第二朝12點就要check in走

Angel

巴打之後仲會唔會寫新故
你d文好正

剩係識寫甜
其實主角真係好慘 生日俾拋棄咗

個故咁快完啦?仲想繼續睇落去睇到2046

巴打之後仲會唔會寫新故
你d文好正

剩係識寫甜

唔緊要我哋都淨係識睇甜嘅啫
Angel呢d女人當發場夢就可以
埋身肉搏真感情? 不了
賤貨
Angel呢d女人當發場夢就可以
埋身肉搏真感情? 不了

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞