[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女(2)

800 回覆
346 Like 23 Dislike
明明自己係生日唔理人地一意孤行去搵前男友 ,又話開放式關係而家話返人轉頭?屌,我覺得男主角好慘乜都佢受晒
女人真係有病
生日咁樣走左去好受咩
咪由得條仔算

Agger
屌自己有男朋友兩邊扑就得 主角同第二啲女扑就唔撚得
唔好講咩傷到佢心 佢同男朋友拉拉扯扯咪又係咁
同怡姐姐一齊算啦屌

Agger 唔識檢討下自己做得啱唔啱 仲大聲話返人轉頭,都唔知係咪趁機飛男主角
同怡姐姐一齊啦屌
說好的開放式呢?
啲情節咁,樓主驚唔驚伯母俾人問侯?

現實本身就係咁撚矛盾,主角會大大聲屌7佢先假。
Angel係仆街,但佢為左主角最後分左手。
我等緊你出呀

佢為左主角分手只係基於內疚先咁做 ,係愛主角既話根本就唔應該走 又或者一早就分手同主角名正言順一齊 d女人就以為咁樣就叫犧牲左乜乜乜 其實只係一隻自以為是既臭雞
今晚重有無
又話開放式廚房?
轉個頭係度開火
Angel 呢個西女人真係
今晚冇住,聽日出ending

Between ,angel嘅設定絕對係反映現實中矛盾嘅港女
咁快就ending啦。。
開放式關係喎......

我比人屌就得你屌人就唔得

食屎啦臭雞
飛左佢啦,只准州官放火不准百姓點燈
我頭先係街到見到有個靚女睇呢個post,睇得得好專心

我差啲想同佢講,我都有睇,不如一起研究下

我今日都係地鐵見到有個女仔睇緊呢個post
Angel
呢d女邊養得熟 專心怡姐姐啦

Btw求3P結局
真係講中左係Sad End
我頭先係街到見到有個靚女睇呢個post,睇得得好專心

我差啲想同佢講,我都有睇,不如一起研究下

我今日都係地鐵見到有個女仔睇緊呢個post

同佢研究下體位囉
咁就ending
所以話俾條key人地係最撚on9
唔要sad ending

佢為左主角分手只係基於內疚先咁做 ,係愛主角既話根本就唔應該走 又或者一早就分手同主角名正言順一齊 d女人就以為咁樣就叫犧牲左乜乜乜 其實只係一隻自以為是既臭雞

agger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞