[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女(2)

800 回覆
346 Like 23 Dislike
有無續集
有無續集
有無續集
呢個尾會唔會爛左少少
痴撚線 又係條仔偷食
跟住變公廁
怡姐姐無下文喇?
3P呢?

本身其實諗住3p係同怡姐姐同埋佢男友3p 但發現大部分都唔鐘意兩皇一后,所以打消左個念頭

我鐘意睇唔
寫群交戲係你寫得最好睇嘅一節

Angel 怡姐姐同主角3p
我都想睇
寫多個同怡姐姐一齊嘅結局
變左公廁
我撩開佢濕透嘅t-back,伸出中指係度抽插佢濕滑嘅陰道。

我突然萌生出一個念頭,唔知我係度插佢,有冇人知道呢?

我偷偷地從褲襠掏出肉棒,隨著陰道口表面嘅濕滑輕易插左入去。

唔....好舒服,好懷念angel緊緻嘅陰道。

我抱住佢腰部,扮攬住佢跳舞咁,同時用力抽動下盤抽插佢。

「唔....唔....」睇見angel想嗌又唔嗌得咁,真係好爽。

我偷偷將佢條裙拉低,等佢嘅乳頭露於眾人前,然後輕輕打轉。

「喂也!」「太多人喇...」

「怕咩姐,你唔係鐘意比人睇咩?」

「我地去第二個地方啦。」

佢拉住我隻手離開個場,去到一個寥無人煙嘅公園。

「點解你知呢個地方嘅?」我問道。

「之前fd帶我黎的。」哦,fd。

去到一個石級前,佢跪係一階級,然後彎腰用手捉實較上嘅階級。

佢扭動patpat,短裙下嘅春光一覽無遺。

我捉實佢盤骨位,掏出巨龍一把插入,佢扭動屁股配合我。

「無見咁耐,你淫左好多。」我大力拍落佢patpat到。

「啊....我好淫....插我啊....我好濕....」佢更用力地扭動屁股。

我一手將佢條裙拉低,等佢對巨乳完全曝露係空氣中。佢真係無呃我,由側邊都可以見到眼前係一對e cup巨乳。

隨著我抽插,佢對波不停搖晃,佢嗌得更淫同不停講淫語。

「啊...插死我啊....大力d....好舒服啊....」大聲嘅程度簡直旁若無人。

我聽到呢d淫語更加興奮,我拍佢patpat示意佢將個身反轉。

佢雙手撐著地面,身軀已被凌空,皆因我捉住佢雙腿,令到佢身體掂唔到地面,每下都插到好入好入。

「我想射喇....射係邊?」

「啊....射係入面....我打左針唔驚。」

我無暇思考佢點解去打避孕針,既然佢叫我射入面,我就將精液全數灌輸入佢身體入面。

除左怡姐姐,angel就係第二個比我中出嘅女人。

完事後,我地整理好衣物,angel捱左係我膊頭上。

「我地....其實有冇可能重頭黎過?」angel緩緩問我。

「回不去了...」「我都已經有女朋友啦...」

Angel聽到後沉默半响,然後問我,「你女朋友,乖唔乖嫁?」

「乖啊,佢好乖。」

「咁同我搞爽d定同佢爽d啊?」

「佢比較內向,冇你咁放。」

「咁咪即係好似我以前咁?」

「其實都係,有d似你以前。」

「咁你....覺唔覺得好壓抑啊?」「少少啦....」

「你會唔會想,我都做你後備女朋友?」

「下,點解要咁?你肯咩?」

「我無問題啊,我都講過你可以填補我缺失嘅部分....我又可以填補你性生活嘅缺失...」「再講....我都好想念你嘅床技。」

咁而家嘅我,其實咪同以前嘅angel調轉左角色?以前係我做佢後備情人,而家係我做佢後備情人。

「點啊?過左冇機會嫁喇。」

「Sure,why not?」

自此之後,angel就做番我嘅,後備女友。

呢句睇左好耐都唔明
Angel半年黎俾幾多仔食過 打針都學埋
人蠢變公廁
寫多個怡姐姐ending 啦
乜撚野
完全唔交代下怡姐姐
廢文
交待得唔清唔楚
到底你女朋友點睇依個故 你將佢作成一個咁既角色
其實我有懷疑過 點解angel冇啦啦會知呀俊係呀怡姐姐屋企?正常有乜可能去個度禁鐘?
其實我有懷疑過 點解angel冇啦啦會知呀俊係呀怡姐姐屋企?正常有乜可能去個度禁鐘?

重睇

入左俊屋企呀

閱讀理解拎咩grade
咁樣完左
屌你爛尾
冇啦?
雖然一開始覺得angel好賤 但係睇到個結局唔知點解覺得好心酸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞