[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女(2)

800 回覆
346 Like 23 Dislike
May姐外傳。。佢個幕最有畫面
怡姐姐外傳
其實話改ending嗰班同啲師奶有咩分別
怡姐姐外傳

好似有少少為左滿足讀者口味而寫出一個咁樣既尾
Angel既內心掙扎可否多一點
呢個結局令我覺得
男主角唔係鐘意angel 純粹係鐘意同佢扑野
下屌你完咗?
幾時有文
好想睇佢一年內發生咩事
又話有文

可能果幕堅係真

可能果幕堅係真

點解冇美極
多謝樓主好文
辛苦了
樓主寫得好好,好鐘意你寫angel迎合主角既情節(買早餐、主動含、執屋、圍裙、空姐制服)。

希望樓主可以有心機寫多幾章,angel分手呢一年睇黎應該學左好多花招?好想睇淫賤大波版本既angel做返sp之後會點樣服侍主角,另外又可以講下怡姐姐果邊既後文。
lm
文呢
樓主加油
文? 完左啦喎
怡姐姐外傳

推阿 怡姐姐外傳
文呢
比d時間我,呢幾日好忙 寫左少少
完事後,我冇送佢番屋企。唔係因為我真係唔再在乎angel呢個女人,而係我知道若果我好似之前咁再糾纏佢,只會令佢更加拒我於千里。

係岩岩重新相遇嘅第一眼,我就知佢唔再留戀過去。

係我捉住佢手捥果下,我就知道如果我想同佢再有關係,只可以表現得我都毫不在乎。

不過,可以重新得到angel做我後備女朋友就係意料之外。可能,angel由以前就開始缺失嘅部分從未修補。

我無再細想,反正係佢心目我而家係個player,咁就以後都做一個player。

果日之後,我有幾日冇見Vanessa,反而有同angel whatsapp,佢仲係咁鐘意sd淫語比我。

「啊俊,我今日對魚網線襪正唔正啊?」
附上一條魚網絲襪加幼跟漆皮黑色高跟鞋嘅腿。

「著成咁,入面係咪濕哂啊?」

「唔知呢?你扯哂啊?」

「扯到行一行tim啊,快d上黎幫我出火。」

我滿心歡喜咁衝番屋企打算洗定條j等angel上黎。點知見到怡姐姐企係等我屋企大門前。

「咦,你係度等我啊?」

「係啊,原來你唔係屋企,唔怪得禁極門鐘都冇人聽啦。」我而家先醒起,怡姐姐係冇我而家嘅手提號碼。

「入黎先講。」「唔洗除鞋啦。」我諗angel應該冇咁快到掛。

「係呢,你搵我咩事?」

「其實我專登等你,係想同你道別。」「我行李都執好哂係屋企。」

「你咁急去邊啊?」

「我同我男朋友就黎結婚喇,我會番東涌果邊住,就我番工d。」

「恭喜哂,不過搬番黎無耐又搬走喇?」

「都唔係無耐啦,都一年喇。」

「係啊....話咁快就一年....」「咁...果日你番到去,你男朋友有冇發現....」

「我番到去佢仲訓緊,應該唔知。」「後尾我諗,其實佢有冇同佢契妹偷食,已經唔再重要。因為我自己都無法只忠心對佢。」怡姐姐定晴望住我,眼神內彷佛有千言萬語。

「嗯,的確。」「咁好啦,我陪你番屋企拎番個喼之後送你落樓下。」「嗯。」

係呢個時候,我又聽到鎖匙聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞