[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女(2)

800 回覆
346 Like 23 Dislike
唔食空姐唔準完

留名睇食空姐
Lm
快啲食怡姐姐
最後angel比條仆街搞大咗個肚之後結婚
最後angel比條仆街搞大咗個肚之後結婚

屌,似係啦
追哂兩個Post之後唔知點解覺得會係Sad End
「俊仔,咁夜做咩事啊?」

「你冇換衫嘅?岩岩落機啊?」

「係啊,岩岩落機番黎就同男朋友嘈,佢而家訓著左....」

「點解你咁大陣啤酒味嘅?你唔開心啊?」

「我同女朋友嘈左交....」

「入黎先講啦....啊,都係唔好...我驚嘈醒我男朋友,過你果邊飲啊。」

「唔開心飲啤酒邊有用嫁,係就飲d勁d。」

佢係茶几上拎左枝whiskey 出黎,旁邊仲有個whiskey 杯,佢應該都正諗住飲酒解愁。

怡姐姐拎左兩隻酒杯同whiskey 入左我間屋,佢依然冇換衫嘅打算。

「怡姐姐,你成日著住件制服唔覺得好辛苦嘅咩,番到屋企都唔換衫。」

「唔會辛苦啊,我做空姐就係因為件制服,嘻嘻。」

望住見制服就諗起angel,唉。

飲左啖whiskey ,好苦,但我更加大啖咁繼續飲落去。彷彿好似口腔中嘅苦澀可以中和我心入面嘅痛苦。

「你唔好飲咁快啦,一陣醉啊!」「你做咩事咁唔開心啊?」

「今日係我生日。但係,我女朋友拋低左我,走去送佢男朋友番屋企。」

「下?你女朋友送佢男朋友番屋企?」

「我只係個後備。只係比佢填補佢心入面缺失果一塊。到底佢有冇當過我係佢男朋友?」

聽到呢度,怡姐姐應該大慨估到我同angel之間嘅關係。

佢搭住我肩膀,望住我同我講,「傻嘅,佢只係你成個人生入面嘅其中一個過客,何必要為左佢咁痛苦呢?」

「我明,我明佢唔算得係d咩,正如我係佢心入面都唔算得係d咩。」「但我真係唔想咁,三個月以黎我不停說服自己,angel對我咁好,我可以ignore左佢出面條仔。」

「佢係對我最好嘅女人,亦都係改變我最多嘅女人。」我將杯中嘅whiskey 一飲而盡。

「我都唔好得你幾多,我都懷疑我男朋友出面有第個。」怡姐姐邊幫我斟酒邊道出。

「平時我成日要飛已經好少見,難得我番黎,佢成晚掛住禁機唔理我。咁我忍唔住搶左佢部機睇下,見到佢同個女仔講埋d好噯昧嘅對話,問佢佢就話只係契妹黎。」

「契妹,實契上床。」我講完後即自覺自己失言。

「係。」「所以我同佢嘈左場大交。佢到最後都唔肯比部機我睇。」

「人就係無法專一。」我幫佢將酒添得更滿。

我地愈飲愈多,仲將啤酒溝埋落whiskey到飲,我已經醉到有d頭暈。

怡姐姐愈飲愈放鬆,飲飲下直頭將成條著住黑絲嘅玉腿搭上我大腿到。

「俊仔啊,你知唔知點解我死都唔除件空姐服?因為....我鐘意制服誘惑,哈哈。」睇黎佢已經神智不清。

「我唔正咩俊仔?點解個仆街仲唔知足啊下?」

佢開始係度自摸,由個胸摸到落腰,跟住又係度摸自己patpat,腳又時不而撩下撩下。

「我覺得你好正,你係我見過最完美嘅女人。」

飲到滿面通紅嘅怡姐姐望住我,佢雙手抱住我條頸講,佢迷離嘅眼神內透出複雜嘅情緒。

「真係?」「我真係吸引到你?」

「當然。」我輕輕扶住佢條腰。

「俊仔,你想唔想要生日禮物啊?」

「下....」

「其實上次我係lift口聽到哂你同三個女仔講嘅野。你好似已經唔再係我細個果時識嘅俊仔,變成一個好勁嘅男人。」佢用一雙勾人魂魄嘅迷眼望住我,嘴角微微揚起。

「但係....咁好似對唔住佢...」

「但佢有顧過你感受咩?」「你諗下呢刻佢做緊咩?」

我望住眼前著住紅色緊身空姐服同黑絲嘅怡姐姐,腦海不停浮現出angel著住空姐衫比個仆街插緊嘅畫面。
上啦
live
文呢 褲都除埋啦
正評先
硬晒喇!快啲喇!
出到呢到停真係
出到呢到停真係

咪就係
戲肉先嚟停
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞