[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女(2)

800 回覆
346 Like 23 Dislike
到重點先下回分解
屌 次次等2日先入黎睇一次
諗住一追追多D文
點知次次都重點先停
我內心依然交戰緊。怡姐姐無等我嘅答案,已經開始用比絲襪包裹住嘅腳尖上下挑逗巨龍。

巨龍受到刺激迅即抬頭。天使和惡夢,我最後站在了放縱的一邊。

我配合怡姐姐開始上下摸佢小腿,著住黑絲嘅小腿,摸上去滑不溜手。

怡姐姐轉而用腳掌的凹位踩住巨龍,上下地移動按摩肉棒。一隻手係度搓弄自己胸部,一隻手伸進裙內放係陰蒂位置輕輕轉動。同時用淫賤嘅眼神望住我。

「唔...唔...」我只係撫摸佢小腿佢已經係度呻吟。

我慢慢摸上佢大脾,一路由小腿錫到上佢大脾。我慢慢推高佢裙子,見到比佢按摩緊嘅陰蒂位置透出點濕氣。

怡姐姐今日同樣著上透明lace t-back,我隔住絲襪都可以清楚見到入面被修剪整齊嘅陰毛。

「你著到咁番工,彎腰執野時咪比人睇到你著t-back囉?」

「佢地得個睇字,邊同你有得插?」佢笑淫淫咁望住我。

我聽到呢句,將佢完全推倒並成個身壓係佢上面,用下身磨佢濕透嘅陰部。

佢用玉手輕輕除低拉鍊掏出巨龍,用巨龍頂住自己陰戶,邊搓弄自己豐滿嘅胸部。

我任由佢玩弄我肉棒,雙手轉而解開佢空姐服上嘅鈕扣,然後一把將蓋係胸前嘅布向左拉開,雪白嘅巨乳映在眼前。

我用雙手夾住雙峰,用舌頭係lace bra透出嘅乳頭上面打轉然後lam。

「唔...唔....好舒服...」「你坐係度啊...」怡姐姐微微推開我示意我坐係梳化上。

怡姐姐跪係我腳前,將對巨乳由空姐服抽出,然後夾住肉棒上下地chok,同時誘惑地望住我。

我捉實肉棒,用佢黎抽插怡姐姐一雙巨乳,時出時入。比緊身空姐服托起嘅巨乳,顯得非常澎湃。

我抽出肉棒,放係怡姐姐嘴邊,佢伸出舌頭快速lam龜頭,沾濕龜頭表面。

我用龜頭挑逗怡姐姐敏感嘅乳頭,乳頭受刺激後變硬同更大粒,我用龜頭向內推乳頭。

「啊.....啊....」怡姐姐淫叫聲變得更大。

「趴係梳化上面。」我捉住佢對波拉佢起身。

佢聽話咁企係身擘大雙腿,直直地彎腰趴係梳化前。

佢本身極短嘅空姐裙隨住佢彎腰完全縮哂上去,露出少少圓渾嘅屁股。

我將佢d裙推上,露出整個patpat,我雙手撫摸佢patpat,淫賤嘅丁字褲cool到屁股好緊。

我用肉棒拍打佢patpat,並係陰道口磨下磨下。

「唔...唔...你可以撕爛對絲襪...」

聽罷我即刻拎起絲襪將佢用力扯開,怡姐姐整個白滑屁股完全露出。

我拉起兩股之間嘅幼帶,用龜頭拍打陰道口。

「唔...快d擺入黎啊...唔....」

我捉實佢雙股,用力頂到最深處。

「啊...啊...」怡姐姐配合我嘅抽插有節奏地扭動屁股。

我捉住佢雙手,令到我每一下可以插得更深更盡。

「唔....好舒服啊...唔...我要上黎...」

我捉實佢腰部,邊插住邊行入睡房。入到佢之後佢將patpat移開,將我推係床上。

佢半蹲係我胯下,將巨龍放入濕透嘅陰戶,隻手放係我胸膛上,有節奏地上下移動,時而扭動蛇腰打圈。巨乳隨住身體擺動fing得好勁,同時被緊身嘅空姐服緊緊cool住。

好正....每次都係我插d女,但原來女上嘅感覺係咁爽,望住雙峰跌蕩係一流嘅視覺享受。

怡姐姐轉而跪係床上,用力前後搖擺,巨乳搖晃得更加勁。

呢個姿勢彷佛頂得佢好入,佢淫叫得更加大聲。

「啊....啊...啊...」佢邊淫叫邊搓揉自己胸部。

「到我了。」我笑左一下,捧起佢腰部將佢放係床上,用力將佢條腿有幾開分幾開。

我邊用力按住雙腿,邊用力插得佢對波上下搖晃,我捉實對波將佢壓得變形。

「啊...插我啊...大力d....啊...」

邊抽插邊望住佢比我扯破嘅絲襪同空服制服,我嘅興奮被推至最高點。

「我要射喇...你想我射係邊...」

「射入面....啊....我安全期唔怕...啊」

聽到呢句,我用力托起佢patpat,將所有精液灌輸係佢身體入面。

望住白濁嘅精液係怡姐姐陰戶流出,同埋佢一身凌亂嘅空姐制服,我好似宣洩哂所有痛苦出黎。
live左
飛左Angel 同怡姐姐一齊
仲有冇多啲
ANGEL真係垃撚圾
lm
加速呀
又要等兩日
劇透 怡姐姐條仔係kevin
我將滴住精液嘅龜頭放係怡姐姐嘴唇邊,佢伸出舌頭lam乾淨龜頭並吸啜。

我滿足地攬住衣物凌亂嘅怡姐姐入睡,雖然只係一晚,但我從來冇諗過有一日真係可以食到怡姐姐。

睡夢中,我夢到angel琴晚冇聽到果通電話,同我大戰三百回合,我而家懷中攬住嘅係著住空姐制服嘅angel。

隱約之間,我聽到鎖匙聲,點解酒店會有鎖匙聲嘅呢,唔係應該用匙卡嘅咩?

咪住先,仆街喇!我嚇到成個醒左,但已經太遲,皆因angel已經企係我眼前。

「an.....angel,我.....」「唔係你諗咁樣...」

但我望一望隔離仲露出雙乳嘅怡姐姐,其實真係無從辯駁。

「我對你真係好失望...」「我走左係我唔岩,但我都唔想...點解你要咁對我。」佢渾身抖震,雙眼通紅咁流出淚水。

我衝左落去捉住佢雙手,我已經冇理我條j 係度fing下fing下。

「我係因為太唔開心,一時飲醉左先咁...你信我,我唔會再咁....」

佢猛地搖頭,蹲係地上崩潰咁喊。我跪係地上攬住佢,「我係太傷心先咁....你係我生日拋低我走左去,我又覺得佢會搞你...」

「但而家搞人果個係你!」佢猛地企起身推開我。

「你換哂衫,你夠膽講你冇比佢搞咩?」

「我冇啊!我冇啊!我剩係送佢番去咋!」佢竭嘶底里咁大嗌。怡姐姐都嚇到醒左,即刻拎被蓋住上身。

「你估我想係你生日走左去咩?我係迫於無奈!佢飲醉左係度發酒癲,我唔送佢番去佢真係死硬。」

「我琴晚已經同佢講清楚哂,同佢正式分左手,斷絕哂關係!我滿心歡喜諗住搵你同你講,但我驚你仲嬲我,所以我專登番去屋企換完衫先黎搵你!諗住黎煮早餐比你食哄番你.....」

「對唔住....」我緊握佢雙手。「我地重新黎過好冇?」

「番唔到去了....」佢甩開我雙手。

「唔好咁....」我想捉實佢,但佢再次擺脫我。

「番唔到轉頭....」

佢推開我,奪門而出,我呆企係原地目送佢背影。

我即刻不停打佢電話,但佢不停cut我線最後關埋機。

我失去重心跌坐係床上,我真係唔想同佢就咁完結。

我好後悔...真係好後悔。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞