有無巴絲傾下舞台劇(2)

1001 回覆
29 Like 5 Dislike
攣攣成人禮 同 通菜街喪屍戰都好正
通菜街好好笑 + Ben 跳舞好好睇
攣攣就唱歌超正 尤其Serrini 同Mischa
香港藝術節《日新》好似會轉網上播,想睇的朋友記住留意官方網站
要俾錢?
女主角俾雷思蘭啦
等公佈
三角關係TrinityTheatre 經典音樂劇場​
2022全新製作​

梁釗峰 × 吳海昕 × 強尼​
《二人餐 Table for Two》​

「你仲有冇耐唔時諗起嗰碗叉燒瀨粉呀?」​
「我...而家已經識煮飯喇。」​

你有冇聽過一個傳說:​
有一個人好鍾意食公仔麵,每日都食,食好多。後來,佢死咗。​
醫生劏開佢個肚,發覺入邊全部都係一條條好長嘅橡筋...​
原來公仔麵食落肚,係唔會消化,會一世留喺個肚入面,​
就好似你曾經愛上一個人咁...​

呢個,係一個關於食嘅愛情故事。​
勇士
仲敢開舞台劇
大家可以睇藝術節的法國舞台劇
講開,我見過youtube有謊言原版,不過法文又無英文字幕
希望真係21/4重開劇院
三角關係係咪大劇團? 咁快賣晒
啲人睇yeesa
(有興趣可以上網睇睇,收費100元)

今日係3月21號,
換句話嚟講,即係仲有一個月劇場先可以開返 🥲
適逢上個月我哋嘅藝術總監 鄧偉傑 又憑住《毒》得到第三十屆香港舞台劇獎最佳男主角(悲/正劇)提名。
既然係咁,不如我哋就借呢個機會,
一齊重溫下呢個演出。
用嚟一解咁耐冇入過劇場嘅「毒癮」啦!

如果你加入咗「同學會」就可以免費有得睇喇!
除咗《毒》之外,嚟緊仲有幾個讀劇演出會陸續上架!

👇🏻立即加入「同學會」,以便欣賞劇目👇🏻
https://forms.gle/ZafS9G54s7weuJYY8

當然啦,如果你淨係想睇《毒》都可以嘅!
票價 $100
歡迎聯絡 6288 3685 Sandy (Whatsapp, Signal 皆可)獲取有關購票詳情。

#各位已經入會嘅同學仔記得check電郵呀
有啲演員換咗
係? 邊度睇到換演員?
我睇返劇本集有寫原本有余翰廷和陳康,樓上海報已經無咗兩位演員,換咗人
有冇人諗住睇《鐵行里》?
香港話劇團新劇季有謝君豪
《天下第一樓》,12月上演
必睇!
仲有等咗好耐的大狀王
今年啲戲碼幾吸引
估唔到會重演愛情觀自在
電影版好睇,杜sir個劇本係正嘢
愛情觀自在 吸引呀
仲有姊妹都想睇
新戲匠兩套都有啲心郁
仲有想睇準劇帝陳健豪
張poster影到佢成個Leon咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞