有無巴絲傾下舞台劇(2)

1001 回覆
29 Like 5 Dislike
堅持狂刷就有機
人大咗反而耐性少咗
已放棄
將來有人放飛先再算
me too
買到已經好感恩
根本就買唔撚到
絲打好好enjoy
買唔到,唔睇都唔會益黃牛黃牛死全家
黃呈欣同林子傑新嗰齣戲有冇人會去睇?我見啲片好搞笑
不過唔知講乜
買左飛,睇完報告
我都買先,呢一對我諗有啲保證啩。
我感覺莊編私心我們最快樂多啲
有無人去過讀劇?
又唔算貴,伏左都可接受嘅
仲未賣飛,等到頸都長埋
係呀,hkaf嗰邊都冇聲氣,話12月中喎

莊編都冇乜在fb講最後禮物,反而講過好多次我們最快樂,我諗佢都係滿意我們最快樂多啲
畢竟我們最快樂之前已經冇左一次,在意啲都正常嘅,以cast計我鐘意最後晚餐多啲,但內容上係我們最快樂吸引啲,希望最後唔洗打針先比入場
我們最快樂都ok,我幾鐘意梁仲恆
加上我未睇過18禁舞台劇,我最勁都係睇過15禁親親麗南咋
唔知會有幾禁
我睇過最禁應該係色相,都幾特別,雖然好似好多人𠝹
色相我買唔到飛
殘念
同我買唔到上次留守太平間一樣
最後都係冇睇錄影版,我覺得係唔一樣,下次再公演先睇
我睇過最禁都係可股露波
隔離帖D人有病
屌梁祖堯屌埋舞台劇,明明好多人佢地都唔識
雷思蘭
戲劇係講緊幫你建構番自己
而造星就係想搵有talent嘅人

我覺得花姐wing姐想睇吓呢堆有啲talent嘅人
有無暗藏心理變態、抗壓力低、迷失自我所以實力發揮唔到
而搵呀祖嚟調教 係啱數嘅
一陣間搵埋一堆超級叻
但係好容易鬧交、有心病嘅八婆咁咪死?

但佢應該按原本個計劃去做
就係Alfred同埋阿祖一齊教吖嘛!

而家分拆左
一邊主要好好表現出佢哋嘅talent
一邊主要係train佢 as 一個人
(再加上分組嘅時候,我覺得呀祖已經係以Alfred行先,睇住佢眉頭眼額嚟搶人,所以呀祖嗰邊啲人係energy靚 / 有得做,more than本身已經幾出色)
呀祖邊有可能唔俾人屌死

不過唔緊要啦
我覺得阿祖一早已經預咗

至於屌舞台劇嘅人 唔緊要啦
睇開嘅人根本唔會屌
屌得嘅都係本身只係當舞台劇係純消費娛樂嘅人
真係好好笑,舞台劇演員覺得演舞台劇特別高級都講得出

條友肯定無睇過舞台劇,唔知而家好多都好通俗,仲通俗過電視電影都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞