[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(31)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
應該類似好平既再生電源我部野100V我想順便搵部黎降壓
除非你插電掣本身聽到啲電磁雜音
咁電池冇連接任何會干擾到嘅嘢
正常係好啲
700 舒適度雖然冇乜分別,觀感上迫使我換咗佢

頭先換個陣,邊緣位我估係氧化,會甩色,攪到隻手黑咗

我對 600 一樣扁晒,唔記得買埋

唯有等下水買 CD 先至順便入貨

但 600 headband 扁咗,頭頂係戴得冇咁舒服
on9
要勁既ups先有用
有幾多低kva既ups既P.F做到0.9
粒電玩5年就88
仲未計粒電長充+室溫熱會減壽命

啲人用ups係要+火牛先可以有效減少harmonic
唔嫌貴就平衡隔離牛
多左條水線排走harmonic
HD600真係有需要換,可惜我懶到連ear pad都未換
有冇人用緊MSR7b
可唔可以講下好唔好
據聞fx audio啲日版機用料同finishing都好多多,不過始終都係強國嘢

btw 你依部 amp 嚟㗎過
有無ching用緊ifi zen dac係可以經windows master volume控制音量架?
依家部機咩聲都要用返dac粒扭較大細聲。
想知道係設計成咁定係我部機問題
唔該
個headband.......
不如試下用第部電腦?

hi
53040黎
未試過downgrade firmware,今晚返去試下
我都拉到,但係無效果
屌 啱啱自己試完 原來自己都係拉到唔細聲不過自己一直都係software較大細聲所以唔覺
平時用開mouse去轆個system volume同mute,依家無得用唔慣
53040都可以裝返5.x版本?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞