[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(31)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
有冇人知邊度有LMF 2019 既file 賣
Wow 去睇下先 本身諗坐去tidal 到買嫁啦 但佢英文 問多句咁係咪真係是旦買張blue ray 都ok了?
kph30i clear+暖機=退燒組合
然後再整多隻旗艦來互補
是,基本要求讀到碟就得,只係blu ray機個光頭可能靚過DVD機
RIP 個時搵d重書壓一壓等佢唔好咁震

https://rubberbandhk.bandcamp.com/

巴打到手?
長時間都冇問題
印象中隻機係成像好define,但係唔係利到介手或都者吉耳
直接攻頂
4皮野tube amp
好阿 唔該你
太好喇 可以慢慢黎
我願意沉迷
不過慢慢黎可以儲下錢好啲
唔該哂
依家先知...
一開始上網睇啲外國youtuber重覺得
500usd樓下啲headphone好似都啱budget
但睇睇下發現原來要加amp/dac
就發覺原來個budget係要x2
其實平有平玩,貴有貴玩
VicF巴打好似試過用Accuphase amp 推kph30i添
當然就算500 usd都有d係可以直推既,唔一定要一開始就一闊三大咁玩

所以買到自己鐘意既野重要d
運氣好係只需x2
冇錯
google完 accuphase 同 kph30i...

好彩我鍾意人聲 又咁啱有6xx呢個平啲嘅option
Porta pro 改換線+4.4線+換耳綿
有啲嘢玩玩吓可以無端端使突唔少錢

所以我d koss一律唔改,pad都唔換,維持返最原始抵玩狀態
kph30i clear 純粹係個顏色?
透明個隻
睇歌手㗎炸
有啲出名似音勁嘅吉到仆街
即係冇實際聲音變化?
[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(30)
https://lih.kg/tggFnPX
話說有冇人試過Sony 7506
聽講都係一個低價位高質素耳機 仲要over-ear
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞