失業貸款討論區 (3)

985 回覆
8 Like 1 Dislike
祝你聽日轉已接納
佢地星期六返9-6
中銀貸款部 係星期1-5 9-9 星期6 9-6
Za 一開始正常申請嗰啲我就申請,啱啱7點幾打黎,話補一補文件,但我未得閒住,佢話8點幾再打黎,以為佢地5點就收工
丫.....仲有,今日貸款日記報告:
頭先同佢傾,佢話宜家好多無聲無氣嘅,好大可能係兩個情況

1個就係已經上咗按證攪掂哂,但係銀行要時間發款,打比申請者確應同埋出合約

2,就係上交嘅資料有缺失,要逐個打去問仲可唔可以交到資料,如果唔得就要等主管重新再檢查再評估做唔做到,做到就會代寫返份表比按證,問按證可唔可以括免唔洗交呢D資料

宜當中就係以第2點嘅人係最多,宜主管級人仕唔多,又要逐個逐份咁睇,所以積存咗大量申請表係個面,呢堆真係要等等

另外,有叫過你補料嘅人,如果就算係今日上午一早send返都好,佢地都要聽日先可以係網上資料庫攞到D文件,因為就算銀行識員都好,要睇客人個人資料都係要申請嘅

今日係咁多,歡迎提問,唔係話我好叻知好多嘢,我都係以自己經驗嚟盡答,相信係呢個無助嘅時刻,有人答下一班dry等嘅巴打比個安心佢,會對佢地有幫助唔洗屈住屈住,一味靠估

所以,有嘢問就問,無嘢問就睇po,不想罵戰,不喜勿插,謝謝
多謝毛毛巴,我地嘅個案好似,大家互勉之啦

咁勤力

咁各位BOC申請嘅巴打唔好打去屌人啦,咁做法職員都辛苦,體諒人啦(咁當然如果係佢錯得好離譜當然要屌啦)

咁勤力

咁各位BOC申請嘅巴打唔好打去屌人啦,咁做法職員都辛苦,體諒人啦(咁當然如果係佢錯得好離譜當然要屌啦)

你其實可以試試問佢係問跟你個案嘅人,如果係就問佢攞直線電話啦,有咩都可以直接打比個知你咩環境嘅人問嗎
你幾時交申請?
Za cs直頭24x7
不過都係咁慢
開定 (4) 好唔好?
好丫,開完貼返上嚟,等D人早D知去邊po繼續討論都好呀
失業貸款討論區 (4)
https://lihkg.com/thread/2520359/page/1
巴打幾號幾點申請
恆生到而家有無成功案例
我11點申請,不過中午12點補咗一次文件
懷疑因為咁排到好後
有,不過唔記得係呢個po定上個po,有人貼過過數紀錄
4號申請都已經入最後直路,你叫28號申請D情何以堪

利申:我都係5月4號申請

咁我比個安心你啦,如果佢咁同得你講,你就一定已借到,不過係差在足唔足額嘅啫
問過,只係答審批緊
屌佢老尾我夠知啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞