失業貸款討論區 (3)

985 回覆
8 Like 1 Dislike
大家咁話 好難捱
出銀行數,但係炒散公司比唔到離職證明我,話我係散工,冇所謂既離職證明
尋日下午5點幾比3月4月月結單佢
之後今日就轉咗已接納
借佢幾萬蚊搞到好似要簽生死狀咁
我睇咗咁多位個post
我覺得好似糧單同埋離職證明係最緊要
我打上去
一時話十日內 一時話兩三個星期
想問下巴打由day1申請到收到呢個sms等幾耐,中間有無打電話?
4月28朝早申請兼網上交文件
30號收到sms 話收到申請
5月4號先收到電話同sms 叫我補交文件
今朝收到上面個sms話上左按證

我都想知上左按證要等幾耐先有錢
Za撚表示same
滙豐: 就您申請的百分百擔保個人特惠貸款,請盡快於滙豐網頁提交下列的所需資料: 前就業證明。查詢請電2288 2191 (星期一至五: 9am-6pm) 。

有冇人都係俾唔到就業證明 想問可以點搞
唔識唔好亂up 喇,中銀電子月結單保存期 84個月
https://www.bochk.com/tc/more/ebanking/estatement.html
怪唔知得要失業喇
有無ZA撚已經有人打電話俾你叫你補資料?
我遲你一日,但而家都仲係你30號果個stage
講埋邊間銀行有啲收有啲唔收
打黎又話上到去按證 又唔夠文件
痴撚線 前後補左3-4次
好似仲未見人恒生收錢 真係好慢
漏左咩
下你唔係一早批咗啦咩?
我已去ombudsman投訴,因為太長篇要用email,主要都係話銀行擾民,加句影響正苦形象。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞