連登巴膠怒屌屎水減完鴨仔5B再減8仔班暨將轉全面啟用九公屎水大鬥法專區

1001 回覆
7 Like 11 Dislike
康城條鐵得三分一條所以先有得打
98仲有工業邨照住

屎水傳統都係有競爭嘅地方先會認真做
杏花邨都就嚟有條608P
40唔係長荔街班次都唔係真係咁慢啫
33B、40星期六日對調荃灣總站
呢到間唔中就loop一次40號落美孚
根本東行就唔慢太多係西行趕客啲
見到有城巴E500私牌
車頭show港鐵免費接駁巴士
有假flyer行W2 屯門欣澳
其實608P係咪應該經筲箕灣海皮
我批評防火委員會添啊屌你老味
觀荃堆車好舊好殘
兜海皮小西灣客去翻坐606X啦
同埋筲箕灣道本身有班客等開608
有P車實上P
收皮啦
呢啲線主車主真係好柒
問過巴士公司未呀
條46S真係諗出嚟嗰個都弱智,一兜和宜合道就已經趕曬批魚走啦

結果荃灣啲人繼續呆等43X/49X,城隧繼續排隊等46X

跟49X咁上城隧咪算囉

條47A想分流嘅都應該係開去荃灣
類似最初條45X咁,水泉澳>新翠>美林上隧道>跟49X出荃灣
N年前 (講緊40仲未改快個年代)優勢就真係大 基本上真係全日人等車
繁時又多車 就算排到勁長龍最耐都係等半個鐘左右就上到車之後飛到去觀塘夾埋都係9個字

40改快之後其實肯定紅van跌左勁多客 但真正KO佢既係290A
而家感覺上紅van 車少左勁多 非繁好多時都係車等人
繁時就好D 但要上觀塘山個班應該都係轉晒坐290A 時間唔慢得多但平D 仲送到上門口
47A廢物利用
有冇人今早有去遊鐵巴河,做行車記錄員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞