連登巴膠怒屌屎水減完鴨仔5B再減8仔班暨將轉全面啟用九公屎水大鬥法專區

1001 回覆
7 Like 11 Dislike
789西行咁搞都係趕客啦,只係冇東行咁癲咁解
681入亞公角嗰啲係人都知無謂,講嚟做乜

善水咁玩
680X服務時段,甚至唔做681都得
lm
行政會議成員、民建聯立法會議員張國鈞早前公布南區巴士服務問卷調查結果。調查指,82%受訪者對巴士加價的反應屬於負面。另有64%受訪者表示巴士脫班問題嚴重。張國鈞批評,南區區議會沒有盡力做好監察,令區議會功能完全失效,令市民在巴士服務此等重大民生事務失去保障,直言情況令人遺憾。

行會成員批完加完價後話區佬唔做野真係夠哂禮義廉
定話南區班區佬阻住屎水減班令佢蝕大錢
Lm
又話區議會唔講得全港性議題
神又係你鬼又係你
分區委員會班諮詢廢物,死左
仲要件忠誠廢物有份批加價跳出黎話一批無得反對加價嘅人
佢係唔係想班區佬圍屎水車廠唔俾佢出車迫屎水唔加價
但好多客唔知680X唔入阿公角
道路設計 無得搞
海防直落HFC太斜
來回跑一次又浪費時間 但係又飛唔走先慘
利申東行基本上唔會揀85
西灣河去中巴廠 綠小20 > 82X > 682系/694 > 兜環翠道 >>> 85
796P全日打98D、296D
將軍澳一律支持甜橙
你班廢物話區議會要架空嘅
同埋屎水唔開足 正常區議會都吹佢唔漲
佢要明搶296D,所以唔會學796C回程咁先調景嶺再尚德
總之問題就係區議員
屎水條爛數同黨鐵既影響就睇唔倒
收小啲車仲好過搞呢啲嘢啦
明搶對家失敗案例,962X經屯官、置樂搶960/961客,膠talk buy,乘客唔buy
散石灣客有轉車站後,倒落厹
區議會迫到屎水開足車嘅話,屎水南區盤數死多兩錢重
而家睇apps 大部份都跟返時間表開
其實唔單止要搶客 佢仲想一條線做晒成個將南住宅區
出城佢咁樣屈返尚德 食唔到既客只係將中同唐明苑 寶盈都仲可以行去怡明個邊上車
回程就基本上將南所有屋苑係合理步程附近都有得落車 0生好鐘意話富康站好多人落 其實好大部份都係行去將廣同寶盈

點解796P 冇人坐既原因係將南D路同燈真係勁低能 假設我住海翩匯
我用2分鐘行去至善街上車 但架車因為D燈位行左10分鐘都仲未到尚德
而行去地鐵站只係10分鐘落埋月台上車 咁點會考慮去坐巴士 坐巴士仲要等喎
結果咪好似得返調景嶺同尚德叫有客咁

根本將南個垃圾燈同路既設計 新巴好多線都要一拆二先叫吸引
796P改返出城頭站做poly已經夠吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞