連登巴膠怒屌屎水減完鴨仔5B再減8仔班暨將轉全面啟用九公屎水大鬥法專區

1001 回覆
7 Like 11 Dislike
有陣酸味

人地開900 咪唔撚阻你地大埔囉
有份30K+工、再抵押自己供30年,買到上車盤
下, 而家上車standard 係咁
黃竹坑3萬蚊呎都一q 清袋
白石角先萬4 -5 仲唔撚係上車盤?

利申: 上唔到車
開緊20? 豬仔定單層?
按9成
白石角應該叫頂閘盤啦
厹、飛機橙都有
黨鐵巴士都可以
見過司機開咪屌上層廢老帶番好個口罩
沙市又撞

https://www.facebook.com/shatindistrict/photos/a.259154620761583/4502149193128750
【居民擔心沙田T4主幹道 嚴重破壞城門河的景觀】
大圍堆樓有隔火層,已破壞沙田區規劃
suppose 博康邨一堆沙田會通擴建做3+3線
所以900先行源禾路
埔公由何東樓分2線沙田路+2線埔公
吐公獅隧堆車晨早係污水廠過橋,馬場段時變左慢線快過中線、快線
落源禾路上埋客,同塞埔公一樣時間
99點會仲有短豬同單層發咗市好耐,小巴又hea做
唔知依家咁fat fat,以前厹根本唔想人搭99。
白石角 埔公上路
非繁最應該整條~12分班嘅密車線落沙田俾人轉車 長線短做其實都有問題
食屎啦,玩足幾廿年都仲反對。
新地十四鄉入伙後分分鐘99變馬鞍山68,加埋轉乘,車哂啲人出市中心轉車
FF長遠如果發展污水廠,拆左文化博物館去,起隧道污水處直接連接青沙公路同城隧公路
屯門繞道沙田版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞