連登巴膠怒屌屎水減完鴨仔5B再減8仔班暨將轉全面啟用九公屎水大鬥法專區

1001 回覆
7 Like 11 Dislike
其實調返轉康城循環
反正嗰垃圾道路網返康城都要工業邨調頭

市區段拉去啟德
所以佢當初改線變成而家個樣
就係想送客去調景嶺站嘛
屎水仲諗住有咁大隻咁蛤乸隨隨街跳
點知道而家係咁蝕錢
其實平日都有唔少人入去行山
49X 88X繁時咪ok 789的士走線都要行埋一邊
就算西港島線開埋, 33X全日應該都無問題唔知屎水捱唔捱到
18X我諗都要蝕少少
701A 經美孚順便加價啦
702B 上澤安
49X 88X 33X 又唔去加班
Bravo!
反正而家11.3過盛
不如叫屎巴開條嘢叫792R,調景嶺-北潭涌,來回兜西貢總站,經新西貢公路同影業路出入,德富樓後直衝調景嶺總站
咁回車快咗、頭牌出調景嶺啲魚又識上車、又可以收貴多一截,再宣傳埋條垃圾694嗰1蚊乞兒轉乘又得
做得R線就轉乘都唔俾搶到盡啦
不過792M知名度對比101M差好遠就真
我諗新巴唔會有興趣一陣喺西貢塞死咗堆車出唔切嚟就仆街
新巴: 不如掉返轉整條694R 去赤柱好過
你係咪想講南港島線西段
加埋美孚
四小龍反你枱
唔好唔記得四小龍係打劫專家
弱智肛交收皮嘅話冇得唔全日
792M轉694有3.5 轉乘優惠
改經柴斜比較好
然後606/X改至彩雲四彩上山
yessorry
900應改去太和,加經運頭塘,907B改名X900,改由九巴獨營
屎水應該收皮先過弱智
今日應該有加車
斷斷續續地有啲extra嘅15分鐘時段
可以292P拉上泥涌,縮至牛頭角站改循環,改經觀塘道逆走,康寧道,協和街,順利邨通道,轉每日繁時服務,平日上繁往西貢加經科大北間及下繁往牛頭角站加經科大南閘
可以搵72/A/73A/74A兜入中大内路
咁其他巴士線壓力細好多
順便72下繁出九龍抽特班拉去尖東站,加經彌敦道,加士居道,紅磡車站,理大及漆咸道南
74A拉去觀碼,改經觀塘道,飛沙田
可以星期一至六上繁入大埔+下繁出市區加經科學園,拉上教大,加經太平工業中心及那打素,佢哋有空間再加密/載唔哂可以拆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞