連登巴膠怒屌屎水減完鴨仔5B再減8仔班暨將轉全面啟用九公屎水大鬥法專區

1001 回覆
7 Like 11 Dislike
改晒做植物公園啦
青衣北踢上去0066啦
跟住到其他區仆街
雞:E22兩繁? 我加42C轉乘我怕你啲客慣咗飛九龍塘返唔到轉頭喎
東行雞拿有機會5M
因為係一塊厚切硬膠呀嘛
咁不如拎返中巴LF啲防火板出嚟算啦
其實九巴H牌白板用果隻高背櫈最屈
元朗都仲講得過下
天水圍可以好撚肯定同你講屯赤肯定快過行大欖隧道

30橋皇珠路呢個位真係日日時時刻刻塞車咩
你識講30橋皇珠路塞
我都可以話上繁朗天路排隊上元朗公路東行、大欖隧道要排隊入轉車站、下繁博愛倒灌上公路
兩邊鬥塞車 時間已經係返到
唔塞車嘅事實都已經證明行屯赤肯定快好多

機場返工時間比外面分散得多
改唔改路係咪應該以普遍乘客嘅最大利益為優先?
喂機場shift開工收工時間係唔會塞車㗎
成日揸住繁時塞車為ban而ban
搞到majority嘅乘客全日無得推快根本好無意思
各位機場東涌返工返學嘅人朋友就被本來無關痛癢嘅事騎劫
繼續被迫鬥大圈嘥時間虛耗光陰
E32 非繁兜入去又唔係多人上
On9
開到30分鐘唔係揸住支槍逼人係咩
72 271 開梗幾多分一班?
20分班 行云大半個大埔得30個客都叫好
大坑道擺唔擺到咁多車
其實都唔知兜入去做乜 次次跑步果陣經過青衣邨 綠悠雅苑果堆站 E32都係直行直過 停都無停
唔洗驚 平日日中 72 72x 大埔出城客量一向唔係幾靚仔
行定點班次都係拉唔返倒走咗果班客返轉頭
重組為名,減車為實
ATE啦
又闊又高
係有新線開,有肉食,仲要弱智肛交唔會開線前叫春咁叫/開完線插隻腳埋嚟搶客

所以你用運輸個套去諗乘客同巴士公司諗乜?

飛機唔等人 交貨冇得遲
55蚊反正都係claim返個客
所以比錢行大欖都好正常好易理解
但巴士唔係咁理解嘛
Ethos 同 pratico 3840一擔擔
對於揸車嗰個係大欖青馬舒服好多
一條路就踩到尾
行屯赤皇珠路都唔知踩唔踩得起部車
係咪 80?
鴨島<>數碼港
呢條進智會反

鴨島<>寶馬山
呢條你想跟41A咁行?
需求有限
行香隧老母就放棄把啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞