連登巴膠怒屌屎水減完鴨仔5B再減8仔班暨將轉全面啟用九公屎水大鬥法專區

1001 回覆
7 Like 11 Dislike
專二仲有錢賺
46X係咁㗎喎
一係就5分鐘3架清龍
一係甩班等3-4個字排到過落客站
你真係無改錯名

72係典型一條線做幾水客嗰啲嚟
大埔-沙田
大埔-深水埗
沙田-深水埗
就算有86同272E又點,72一樣可以坐滿上馬騮山喎
華富會搬邨 重建完成個瀑布灣嘅人口係而家嘅double
72仲做到埔公唔少客 平日下繁 中大同麗坪路個啲站都上到50人 馬騮山又多行山客
但72 多客同272E 無咩關係喎

272E 做大埔直達
72 流水, 無衝突
石硤尾食之無味,棄之不可惜
第一代286建議放棄石硤尾喎
86A、87B、86C轉乘夠做
整條白田開青沙線囉

則仁中心, 澤安嗰啲唔好理佢
可能今日落雨
去晒保鐵
白田接近尾站直出上獅隧,有咩理由接受青沙做線站,取代獅隧線
86C改去維港圍,也不直接取消,表示滿足區區有直車,好煩,加速無客更稱心
https://www.facebook.com/107319147724641/posts/280140417109179/?d=n

點解巨ed柒到連車大砲都開po恥笑佢

italk問點解英國啲巴士咁細部我已經想笑
啲有錢仔唔識得生活係好正常
都冇咁多客
咁睇落佢真係高分低能㗎喎
人地覺得4分鐘開一架單層係有問題,跟手又話用雙層肯定坐唔滿

佢根本係用緊香港角度睇英國嘅市郊
咁成本效益黎計 應該雙層開疏車先最好
不過英國好多路其實好窄
仲有火車矮橋 用雙層會撞頂
38XX都未必過到
周不時係到ff 不如弱智買咗屎水算啦再同啲小巴重組下
好多時啲矮橋係4米都無
可能得3米半
年中唔少雙層撞頂啦 巴士台都share過唔少次
https://www.midsussextimes.co.uk/news/road-reopened-after-bus-hits-railway-bridge-in-haywards-heath-3215637

4月27號又撞咗一架
13呎9即係大概4米2
仲要係拱型橋,得最高嗰度有4米
咁英國唔似香港啲人大部份都無車
你疏車佢咪自己揸車囉

最多入city 玩park& ride
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞