Running Man 討論區 (38)

1001 回覆
17 Like 9 Dislike
反個啲應該九成係近兩年無睇過rm 或者帶緊有色眼镜
想知邊個結婚
2010年代初期真係好積極 但去到被下車事件之後一真頹到而家
其實唔係,智孝基本上大轉變係2019年呢年
睇返2017-2018呢兩年,
冇左定位嘅情況下,佢鏡頭變少,但狀態未係咁差,仍然可以協助嘉賓取勝,勝率都唔低嘅
但2019年下段之後好似變左個人咁,
更加少講野 + 遊戲唔積極
變相要有固定嘅人去carry先會有出彩嘅表現
當中表表者係世贊,基本上世贊同智孝嘅互動係最多同最好,
去到20年同今年,其實哈哈同智孝嘅麻浦兄妹嘅互動同反應都唔及孝燦公園。
世燦真係好落力去同其他成員擦吓火花
公海班反燦撚真係好肉酸
反個啲應該九成係近兩年無睇過rm 或者帶緊有色眼镜

鏡 sor9唔知做乜打左殘體
我都係19年9週年fans meeting 先再追番
之前集集都係才藝表演 桶叔叔 搶食真係好趕客
佢唯一做得最出色就真係搞咗9週年fm
btw
冇鄭哲民PD,當年就保唔住RunningMan
可能部分CHING唔會同意,其實佢係保住RM嘅頭幾個功臣黎
保證到收視,之後交支棒比寶弼;
又發掘左全妹、世贊、漢娜、相燁、Jessi呢啲藝能新仔;
客觀咁睇,
相對於寶弼黎講,鄭哲民係相對保守,所以做成成年一式一樣咁嘅悶局。
睇到樓上好似有人話會走多2個
想問堅架?
再走真係換人/ 直接結束wo
Lm
係夾埋光洙兩個
上個post話韓網有小道消息啫
如果光洙+智孝走 咁咪又要換一男一女
有冇人知今集最後預告係咩歌 聽到有啲感觸
認真一問
有冇人肯為光洙搞場紀念活動
咩類型都好,只想為亞洲王子留下屬於running man最後既回憶
希望我呢個提議會炒車
估唔到今年冇得喺RM慶祝光洙生日
智孝同青蛙依家係咪都無咩戲拍?
智孝有套魔女喺手接咗 同南志鉉雙女主
智孝拍緊魔女食堂 所以最近染咗髮
昭旻就不嬲冇乜點拍戲 而家得RM同第六感
我諗光洙唔會想因為佢退出而褶咗RunningMan
自從Gary下車後就少睇咗,之後個節目不斷loop才藝表演、車game、桶叔叔同懲罰冷水,就放棄睇rm。難得換咗新pd好睇,令我重新追返rm,咪知咁快光洙又落車,冇光洙嘅rm真係冇咗一大半吸引力,都唔知仲會唔會睇落下去
有律師
但依家前景突然變到唔樂觀
應該唔會直接結束
光洙應該都同PD member傾好耐先決定到再走
係會繼續做 只係未知無左佢嘅效果會點
未必做得長就真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞