Running Man 討論區 (38)

1001 回覆
17 Like 9 Dislike
有無人有齊running man 全集既seed?
好想再慢慢重溫
我上gimy睇 但無seed
我當年由第一集開始dl
dl到而家齊晒
見證住啲畫質

不過有十分一應該係高清冇字幕
之前懶得等中字
師兄! 呢啲真係買少見少 之後如果啲網收曬皮 都無得j返啲片
https://www.instagram.com/p/CNMnLH7H4l3/?igshid=x6gkqhxaa25m

諗起睇多幾個月之後就冇得再聽光洙笑就好sad
想佢地健康先唔希望真係腳傷問題而退出
應該要到好嚴重先要退出
真係希望光洙係為專注拍戲先搵個比較好既理由下車
想問邊到有得睇翻哂有埋Gary個啲集數
我諗師兄係指綜藝效果
對比其他人,大神同智孝個化學反應真係差咁啲
見大家討論如果入新人,有個冷門選擇
演員宋鎮宇係幾好嘅選擇,之前佢套唐吉訶德都幾好睇

本身超級有才,又搞到笑,接梗快,有禮貌
之前全妹病個集佢表現非常好
大神、鐘國都鐘意佢

最經典係扮李炳憲同張赫
智孝近排最有火花嘅pair係孝燦公園
大神都好努力帶起智孝 智孝次次接到gag大神一定係咁講查爛打
如果冇左光洙 大神最有火花嘅應該都係草綠
獲獲都逗到大神笑到豬叫
感覺上大神會叫製作組加曹生
如果唔加人又點
On撚9又有新人入嚟
唔好啦
當初無挑都係大神推薦梁世亨同曹生入去
家陣曹生好似得返you quiz
大神再引薦入去唔出奇
冇得再睇
光洙:&:$$:&/&/@/)):@/@$/$
大神:彩用彩用
光洙:
2021仲算命
你係唔係On9?
塞翁失馬焉知非福
昭旻世贊加入個時食左幾多ANTI
我諗RM制作組唔會唔知 未必再比同樣既事發生
瞓醒之後 都仲係未接受到點算

次次智孝有即興/變不良智孝嗰陣睇得出大神真係好開心
大神真係好錫尼個妹,其實好鍾意佢哋嘅互動,不過尼啲時候唔多
冇左光洙我諗大神會辛苦好多…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞