Running Man 討論區 (38)

1001 回覆
17 Like 9 Dislike
我都係 真係好想係發緊夢
曹上親黎都冇乜表現
同本生成員冇乜火花
格硬加佢真係不了
到底曹生做過咩大神咁睇得起佢
衰啲講句曹生簡直係節目殺手黎大神兩個十年節目都係曹生加入冇耐就玩完左
佢識得將其他mc講既topic再延伸落去
交到肋攻
幫到大神唔洗咁辛苦
姐係同個話題終結者傾偈易d
定係同個咩都搭到嘴既人傾偈易d
我諗係咁
助攻*
之前好似係連官網入邊個討論版都閂埋
我準備緊dl晒咁多集黎重温
最後一集整光洙回顧啦
十幾年 , 光洙對節目既投入同熱情
我覺得佢真係好值得拎大賞
希望可以整返個光洙經典特輯
已經唔係好知應該用咩心情睇餘下既集數
可能再好笑都笑唔出
舊集數有啲已經死晒
邊到有齊咁多集DOWN ?
其實我覺得受傷只係導火線 光洙應該想着重發展演員條路+結婚
佢之前有提過自己未夠成熟所以未打算結婚住 正正可能受running man形象影響

不過點都好 希望光洙發展順利 養好個傷
我都覺得d成員好鐘意佢
希望唔好啦
真係會唔想睇
最重要係佢真實性格唔係咁 唔係咁鳩 每次拍完rm都要抽離番 真係唔係咁易 如果真係結婚既應該唔想再做小丑角色 不斷人設轉換好辛苦 都做咗咁多年 真係好佩服佢 希望佢未來演員生涯大發
其實之前睇farewell Gary嗰集我已經有種諗法就係
邊個成員離開先就可以得到大家好用心製作好多禮物同比驚喜佢
咁留低嘅成員其實都好慘
佢地先係一路默默做足咁多年
但光洙例外啦
因為佢真係mvp黎
嘩...唔知d成員知道下車消息後 再到rm拍攝日有咩感受....
一齊拍rm既機會買少見少
佢地自己私底下傾左好耐啦
其實我覺得石鎮同haha都deserve一個大賞
好多人可能都覺得不如一齊完咗佢 好好睇睇就算
我都好同意 覺得光豬走咗嘅gap太大
好直接影響節目質素 倒不如十一週年劃下句號

但好似都有成員係想做落去 不論咩原因都好
難得有成員仲有心 我諗pd都會俾心機咁填補空缺
所以就算光豬走咗都會睇落去 睇到最後
希望俾其他人知道我地仲會支持大家 支持rm
睇到最後
所以running man對佢嚟講係healing
因為可以做平時做唔到嘅野
西瓜視頻有
Bilibili都有合集但唔係每年都齊
啱 就算加新人我都會睇 睇到最後
想當年加世灿昭旻我都好快接受
(佢兩個其實都真係好笑)
當年加人都唔鍾意 不過慢慢接受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞