Running Man 討論區 (38)

1001 回覆
17 Like 9 Dislike
智孝狀態差都唔係第一日嘅事黎;
基本上由9周年後就係咁。
呢排魔女食堂開機,佢只會更加攰
呢幾日睇返13年個啲rm 智孝個人差好遠 而家變到現場觀眾咁 前排本身以為慢慢變到積極啲 但而家光豬走埋啦 佢都唔知點
見你地有講斧山刑警係幾好睇嘅 不過我一直未睇
無左光豬之後 預左之後有啲題材都無咁多亮點
2010年代初期真係好積極 但去到被下車事件之後一真頹到而家
諧星演員
做秘密popo 個集無人信佢 個個屈9佢係腦細
CHING 你個PO睇到我眼濕濕
祝福光洙
毒撚pd個時話下車都無咁傷心
而家好睇左咁多先下車
希望光洙下車之後rm都keep到而家七成水準 都應該好睇過毒撚個時架啦
細數下
各成員同光洙有關嘅互動
前期:
仲基:同歲朋友,經常拎黎做比較;
智孝:陷害光洙的原材料對象;
在錫、石鎮:經典的監獄三人組;

中期:
鐘國:長頸鹿&老虎,一個非常iconic嘅人設,奠定光洙定位同藝能地位
哈哈:背叛始祖,教識光洙點樣背叛成員(BTW,功力都係唔及哈哈,哈哈係成厚的背叛,光洙多數失敗收場
石鎮:EASY BROTHERS!經典嘅傻瓜間牒,必殺Cross唔洗多講啦!
哈哈+石鎮:背叛者聯盟!
智孝:所謂懵光姊弟,RM最「暴力」嘅鏡頭都因此而生(?)
Gary:曾經一個決定令Gary嬲左光洙成集,最後嘅和好如初超搞笑。

後期:
在錫:RM兩大搞笑核心,為RM貢獻大量笑料。
昭旻:所謂嘅光瘋CP/兄妹,拎過最佳CP,默契同配合度一流。
世贊:爭奪鍾國「頭號寵物」嘅競爭對手,同樣都係智識白痴。
我覺得係冬天敢跳漢江既得洪哲同光洙
你get錯
我話係毒撚個時光洙下車
會唔會直接結束RM...
諗起主題曲兩句歌詞
“함께여서 여기까지 오게 된거야”
因為我們在一起 所以才走到這裡

“괜찮아 힘을 내 너와 함께 달릴거야”
不要緊 加油 會與你一起繼續跑的
其實唔係,智孝基本上大轉變係2019年呢年
睇返2017-2018呢兩年,
冇左定位嘅情況下,佢鏡頭變少,但狀態未係咁差,仍然可以協助嘉賓取勝,勝率都唔低嘅
但2019年下段之後好似變左個人咁,
更加少講野 + 遊戲唔積極
變相要有固定嘅人去carry先會有出彩嘅表現
當中表表者係世贊,基本上世贊同智孝嘅互動係最多同最好,
去到20年同今年,其實哈哈同智孝嘅麻浦兄妹嘅互動同反應都唔及孝燦公園。
毒撚pd下車 Ching都傷心
11、12年開始在錫已經成日同鐘國爭光洙
世燦真係好落力去同其他成員擦吓火花
公海班反燦撚真係好肉酸
一打唔駛找
我想佢快啲死多啲 浪費左member幾年時間
好撚sad ar,啱先食飯仲睇緊running man,轉個頭發現呢單消息
仲要可能有兩個
閱讀理解⋯
毒撚係咪講緊鄭哲民?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞