Running Man 討論區 (38)

1001 回覆
17 Like 9 Dislike
求天父保佑running man全部人都健健康康
想佢地好似2天1夜咁
成組人一齊拎個大賞
世炯仲有拍美味的廣場,幫我找房子同埋全知
Yahoo台灣網:
根據韓媒《Sportskhan》報導,申成祿所屬的HB娛樂公司28日發表聲明,表示他在27日居家隔離途中確診新冠肺炎,感染原因是在23日與確診者,同時也是他接演的音樂劇《德古拉》演員孫俊浩接觸,得知對方確診後,他隨即前往醫院接受檢驗。24日申成祿檢測結果為陰性,但他仍遵守防疫當局的規定,在家進行居家隔離,期間他察覺身體有異,接受第2次檢驗後,結果為陽性,確診感染新冠肺炎。而和他一同主持《家師父一體》的主持人李昇基、梁世炯恐怕也都受到影響。
三個人都有緊密接觸
家師父仲要冇戴罩瘋狂做運動
應該全部人都要隔離
好似無事

申成祿目前擔任《家師父一體》固定班底,與李昇基、車銀優、梁世炯、金東炫搭檔,他傳出確診消息後,大批粉絲都相當擔心其他成員的狀態,對此韓媒《joynews24》詢問製作組,得到的結果是他在與確診者接觸當天,早已錄完節目,因此並沒有與成員和工作人員接觸到,未來的節目中申成祿暫時會離開一陣子,以4人的體制繼續錄製,所幸只有受到小小的影響。
都係小心啲好 近排演藝圈都傳得勁咗
即係佢同確診者接觸過之後,再沒錄過家師父?
希望係虛驚一場啦!
光洙最後幾集唔想再有咩意外
又話錄之前會驗一次? 點解出左事先黎發現
嗰陣個勢咁勁 super7
但依家光豬都走埋
睇清楚d先啦,錄完先接觸確診者呀
錄節目之前你有無接觸都要驗一次架啦

我好鐘意申成祿
佢意思係錄完先同確診者接觸,所以就算錄之前有驗都無用
其實大家都係緊張姐,證實係虛驚一場無事咪好囉
作為舊人 其實全係ok既
起碼佢搵到定位
懵瘋 懵光都唔錯啊
可以單挑少時成個團
反而梁就真係麻麻 但長時間睇得耐 都慢慢接受左佢
誇張啲講句只要唔好加曹世鎬就乜都得
其實就咁已經最好 唔好再加啦
你個名

其實講真
宜家一集大概有30%笑料都關李光洙事
真係想象唔到佢走左會點
可以拎全妹去接佢背叛個Part
但其他野真係任何人都做唔到光洙個味道出黎
好希望佢會突然出聲明話只係短暫休息 半年一年都好
全妹太活躍d人又會話人搶foul 但講真在石 石鎮 全妹 光豬 世燦呢幾個而家多數係主力
全妹可以背叛
但佢始終一個女仔會力不從心
做唔到光洙種背叛之後暴走嘅效果
全妹始終女仔
有好多野一做又會比人狂鬧
同光洙唔同 大神有集係濟州島都話光洙係有”觀眾原諒證”
真心以為最早走會係智孝
今日仲亂9咁諗 光洙可能年資太少 如果唔係真係有潛力拎大賞
拎左會唔會留低
rm係最fit 個一兩年其實真係應該全員大賞
大神係rm 明顯無佢係其他節目咁突出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞