Running Man 討論區 (38)

1001 回覆
17 Like 9 Dislike
其實去到呢步,佢地應該都唔會再加人
加左個兩個到而家都仲會俾人鬧,真係開開心心完左佢好過
加邊個入去都做唔到咁既效果
除左綜藝感 最緊要係佢地既關係先做到咁既效果
當然最重要係佢本人
做左成十年啦
佢好似同池昌旭岩開始拍netflix劇 應該幾忙下
光洙唔會咁高調啦
不過係fans都想佢高調咁走留個回憶都好
叫仲基同善彬上黎我覺得最好
善彬仲要因為rm而識
揾番gary 算啦
最多最多都係鐵板餐
根本冇可能exactly講係牛扒
石鎮似屯門happy 伯咁
因為又多左幾年rm 既愛
唔好甘講我地大哥!
唔想最後一集有任何嘉賓嗰集係屬於佢地8個的
好似gary最後個兩集既形式其實已經好好
想睇最後一次背叛者聯盟
https://youtu.be/LybfMXKUY_Y
突然諗起呢個算命 會唔會係指光洙40歲會再上返車
光洙40歲RM仲喺度先再算啦 冇咗光洙做效果真係好大獲㗎
光洙 記得交埋搞笑藝人會費先好走
加偶像都唔錯 好似兩天一夜都有Ravi
路雲都係一個選擇
【韓網評論翻譯站】
李光洙因健康因素決定退出主持11年的《Running Man》... 5/24最後一次錄影
來源: theqoo https://theqoo.net/1955928524
1. 哇,要變成沒有光洙的《Running Man》了ㅠ
2. 暈,一說到《Running Man》就會想到光洙耶...
3. 沒辦法想像沒有光洙的《Running Man》ㅠㅠㅠㅠ
4. 先不管收視率那些的,我覺得他自己一定覺得最可惜吧,畢竟真的是錄了非常久的節目
5. 暈,我還沒看到光洙得大賞啊ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
6. 光洙是《Running Man》的靈魂人物耶ㅠㅠㅠ 光洙啊
7. 《Running Man》已經11年了嗎?? 暈... 真是時光飛逝
8. 光洙要拿下大賞才能退出啊ㅠㅠ
9. 對演員來說也很為難吧,如果一直被綜藝的形象框住,接到的劇本也會因此受限,很有可能都會是類似的角色,如果想認真演戲的話會很辛苦...ㅠ
10. 暈... 李光洙超級重要耶ㅜㅜㅠㅠ 他最好笑
11. 好可惜ㅜㅜㅜㅜㅜㅜ 以後透過其他戲劇作品和大家見面吧!!
12. 如果是因為身體的關係就沒辦法了ㅠㅠ 這個節目太耗體力了..ㅠㅠㅠㅠ
13. 不行ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ 宣布退出已經很可惜了,沒想到是健康因素,讓我覺得更難過😭😭😭😭😭
14. 不能休息一陣子再回來嗎ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ 竟然要退出ㅠㅠㅠㅜ
15. 我看《Running Man》的動力沒了.......ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
之前爆得仲犀利果陣東南亞fans 都送到
有冇人知張gif係邊集
喱個真係唔夾
有聲

OK!
今朝既消息 到依家我仲未消化到
真係好灰
光洙最後一集唔敢睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞