Running Man 討論區 (38)

1001 回覆
17 Like 9 Dislike
唔覺得佢地會一齊
如果真係KJK76同娜恩結婚,佢熊孩子一定下車,咁RM又下佢仲拍咩,唔會係佢啦我覺得
以鍾國既風格 如果交往中一定唔會係節目同其他人some
由xmen 開始冇斷過love line
咁要同健身室拍好耐拖
本身都覺得無可能
但係翻睇熊孩子apink上鐘國屋企嗰集
又真係娜恩完全唔似第一次去人屋企
但係真係好難相信佢地一齊
鐘國屋企基本上有睇熊孩子既觀眾都會熟悉...
佢意思娜恩坐到唔似第一次上咁
佢好似dl都唔比dl
搵唔到邊到新增至雲端硬碟......
好似得喇 唔該晒你
但我想再問吓係咪可以掉晒幾集入同一個file再dl㗎?
有99.9%係娜恩跟鐘國健完身上去,0.1%係因為兩個有野先上鐘國屋企
有依個方法
不過我都繼續照upload啦
佢兩個之前仲要拍過廣告又係運動型,會熟真係唔出奇
而且apink呢排又有是非睇落有排搞,唔續轉公司都正常既
自從出左光洙單新聞
有冇人同我一樣每朝起身都驚見到其他下車新聞發生
thanks!bro

自己預rm都差唔多時候玩完
有 至少想係讀書時間都想繼續有得睇
唔關是非事
playm太廢 連d成員都做youtuber 自救
如果唔係日日係屋企
娜恩想做演員留係playm一定死
其實續約與否好多因素影響嘅,佢呢個決定真係唔意外...

第一apink老團吸唔到幾多新粉,靠panda賺嘅又唔多;
PlayM 又捧唔起人,even 連solo咁勁嘅恩地出歌音源都唔算特別出色、忙內夏榮而家都係日日打機拍vlog ...
第二,唔計廣告,娜恩呢幾年重心向影視發展,之前女哭聲、一起吃晚餐嗎?、同黎緊有套人間失格,呢啲PlayM 都比唔到娜恩;
仲有,之前有睇過apink concert,娜恩都提過咁上下嘅說話:「我今年都27,唔知做idol可以做幾耐..」

要知道嘅係,Apink 音源總銷量好似係連twice一半都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞