Running Man 討論區 (38)

1001 回覆
17 Like 9 Dislike
比較想知 能得利請佢要幾錢
之前嘅rm真係搵命搏,好似nickhun都提過話拍完rm都要抖幾日咁濟,成員更加元氣大傷。
所以見到王鼻仲可以繼續拍真係算係咁

試下up上drive比大家down
見到wiki已離隊成員有光洙 好心up
ep560 (20/6播)就係光洙最後一集啦
感激不盡要去買hard disk 了
由第一集開始?咁有心嘅
有心

5月24拍完,計黎6月20就係最後一集?
都仲係接受唔到
香港有無組織會送咖啡車
印象中mega有每日download限制
但我搵唔到更加好 又免費嘅drive
如果有好用嘅 可以推介下
之前係咪話世贊都有同申成祿接觸?

音樂劇《德古拉》四位男主人公演員全部確診

申成祿 、孫俊浩、全東碩、姜泰乙均確診新冠,核酸檢測"陽性"判定。

據悉申成祿、全東碩23日與演員孫俊浩一起進行了公演排練,然後孫俊浩首先確診新冠,之後申成祿和全東碩核酸檢測顯示陰性,之後居家隔離中重新接受核酸檢測,最終也確診新冠。 音樂劇德古拉亮紅燈,目前已經有4人確診新冠,現在4人都在生活治療中心接受治療。
嘩4個中哂 申成祿唔知最近有冇拍落家師傅存貨?有既話幾個主持+接觸過既人都要隔離 好似幾個主持都加埋唔少節目
喺拍攝後先接觸呀
所以家師傅其他主持都唔算密切接觸者
Running man都唔會受影響
THX CHING
可以試下呢個drive, 不過係baidu 出既, 唔係擺personal 野應該無乜問題既
https://www.terabox.com/
free 1TB咁好
唔知upload 有冇limit, 速度都幾快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞