Running Man 討論區 (38)

1001 回覆
17 Like 9 Dislike
預見未來者光洙唔係著呢件衫
最記得光洙話背乘數表唔使爆發力,結果自己foul左
走個核心
可惜可惜
真係最重要果個
睇完佢地9週年又想喊過
見到上個po有人話姜line啲人好睇過劉line
緊係啦 姜line仲係嗰啲人同姜虎東一齊做節目但係劉line已經係第二代
我唸去到光洙最後一次拍攝嗰集 一定喊死
依家睇到D新聞都會眼濕濕
姜line除左壽根我都麻麻地
不過嚴格黎講壽根算唔算姜line都係問題

今日知道李光洙要離開Running Man之後睇左最新一集嘅Running Man
睇到佢哋咁開心喺度跳舞
一諗到諗起以後咁嘅氣氛之下少咗一個人真係好傷心
壽根一定係啦
李昇基就好難講
預計仲有五集光洙睇
LM
要翻嚟做guest呀
會架
讓我們一起歡迎 演員 李光洙

好似懵瘋姊妹尋回初心果集咁
歡迎亞洲王子 光洙李!!!
仲未睇呢集
琴日睇同今日睇呢幕嘅感受應該差天共地
但佢style其實好唔似姜line 成日覺有佢係姜line版哈哈
我今朝睇完新聞已經係咁喊 一碌到有光洙個樣啲相就想喊明明以前係一見到佢個樣就想笑架嘛
睇呢個post已經係咁喊
由膽小光洙 家遠光洙 去到亞洲王子 容陷愛
原來已經過咗咁耐 唔敢睇佢最後一集
尋日睇睇下rm瞓著咗啱啱起身就見到呢啲新聞很傷心
繼續哭
lm依家先知有討論區
但係好似晏左知
難得RM換左新PD有起色...而家走左個無可取代既核心實在可惜...

走左光洙真係會影響我睇既意慾...佢個種癲係無其他人做到.....
由10年開始睇
睇住光洙由最初嘅靦腆光洙到陷害光洙;
監獄三人組、背叛長頸鹿、、亞洲王子、臭手之神;
由一個藝能新星變成RM嘅絕對核心,
睇住前期鐘國帶佢熟悉藝能、中期哈哈教佢背叛、後期同在錫Carry節目笑點;
拎左一個個藝能嘅獎;
到17年透過昭旻認識左皇妃李先彬,
我地就好似睇住個細路咁,睇住光洙一步一步咁慢慢成長。

佢由忙內做到忙內大佬,
無論電影電視嘅行程幾密都好,
一直都放100%精神心機係RM到,務求我哋呢啲觀眾開心

係佢一開始拍完劇急急腳趕到rm現場;
到上年撞車仍然唔理腳傷唔夠休息都照拍攝;
光洙對RM嘅初心仍然係度。

係佢上年拎左青龍男配,岩岩踏上忠武路嘅起點
都表示佢開始將發展重心放係影視上
與RM嘅離別都可以理解嘅

祝福光洙可以企穩係忠武路,有一日做到三大影帝!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞