Running Man 討論區 (38)

1001 回覆
17 Like 9 Dislike
所以我咪話咗要搵人真係難
由其頂光洙
唔搵好過搵 無挑有辨你睇 無左個中流砥柱
之後嗰堆都搞唔掂
我情願睇住原班人馬都完嗰一日
點解要搵人頂
無錯
佢係得到綜藝神嘅眷顧

你搵另一個人揀生雞蛋,一次揀中都唔會有長頸鹿深入民心嘅嗰種感覺
認真嘅,咁做只係想留低一個回憶
既然都已成事實
私心希望可以為光洙做返啲野
見上面有人提議送咖啡車
或者你有其他idea
我希望會有其他同我一樣既巴打絲打一齊搞一個farewell
係上個post同今個post都有問過有冇人肯一齊搞
但都無follow up comment
臨瞓前睇吓youtube rm clip
發覺自己真係好有衝動想去搞
都預咗俾人話我係度搞小圈子
如果俾埋tg 都係無人理既
我都識自己收皮
講明先,我對做搞手呢樣嘢係零經驗
大家唔嫌棄我既不妨嚟tg 搵我傾
咩提議都可以
如果form 到group 會係完曬之後自行解散
其實我自己都唔贊同私底下開tg 呢個做法
但係時間無多 希望我呢個諗法可以傳開去
到最後可能有人做佐我想做嘅嘢,咁就更好
現階段可以提出你意見
不過人設嚟嘅啫
你以為真係咁黑仔咩
live好好睇
如果真係代替就真係得車太賢先接受到

雖然冇可能100%
正正因為咁先下車
無咗光洙.....唔敢想像變成點
pd話其他成員挽留左光洙好耐 姐係知佢隻腳有問題左好耐
但係依半年光洙仲係係rm不停做劇烈運動
如果淨係腳傷理由而退出就唔係幾合理
大神依啲知光洙隻腳嚴重到要退出既話都無理由選擇挽留佢
結婚都唔應該唔關事
拍拖都公開埋 結婚都可以繼續拍RM姐 都係3個已婚男變做4個
綜藝界少左粒寶石
追po追到想喊
光洙
RM一開始就睇 見證光洙各種定位 真係一時間接受唔到光洙走...
應該想專心拍戲
正常韓國演員係唔需要咁多曝光
一拍完即刻潛水
social media都唔多玩 保持神秘感
咁觀眾就會期待你下一套
同埋未必每個劇組都好樂意調動比主演一星期固定唔見人一日啦
同埋佢接左戲啦

李光洙確定出演由(我的野蠻女友)(假如愛有天意)郭在容導演時隔五年拍攝的電影《新年快樂》,4月19日開機,8月殺青,電影院及Tving平台同步上映
其實只要第一集開始
每星期睇一集
就可以再戰十年
我都係咁諗
打算rm完先咁loop
真腳傷應該拍唔到戲住
如果之後真係完咗 我都會reloop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞