Running Man 討論區 (38)

1001 回覆
17 Like 9 Dislike
姜虎東唔敢啦 當初懵鍾被下車想搵佢結果拒絕咗
之後鍾國上認哥俾鍾國係咁攞嚟笑話差啲搞到佢冇得做
真呀 本身都好鍾意gary 不過呢幾年光洙carry好多 咁多個最投入係佢 無咗佢失色不少
但毒撚太多旅行
又成日閃電咁一日飛
真啊 其實我睇rm 都係留意佢地近況為主 雖然變咗talking man但係都好滿足 佢地都好少打理ig 唔係rm 或者特登追住佢地嚟睇 好難知佢地近況
呢幾日考緊DSE 諗住上網輕鬆下 點知見到光洙下車嘅新聞 極度想爆喊。。。
我都係loop蒙古同埋全年清算黎香港玩與面同行 其他真係冇印象
如果搵到好似Mino咁既on9男idol入係幾好既,不過呢啲過排就入伍
以後冇得再睇大神打斷光洙講嘢
仲有幾集呀ching 睇返之前個啲先
唔敢再睇住 驚喊到冇力考
見到有人話光洙以後唔駛再交gagman會費
都唔知笑好定喊好
考完再煲返啦 唔好理住
無得笑佢正職搞笑藝人啦
搵虎東不如復古玩到xmen咁,反正而家唔係選秀就係觀察型,冇遊戲類綜藝
x3,啊媽淨係識光洙
又唔係咁講 大神好識cue人 睇閒著都知佢同咩人都可以刷到火花
只係好似光洙佢最鍾意嘅細佬真係冇
希望唔好加人啦 7個做落去我都會繼續睇
亞洲王子你估假既咩
鍾國個時係傾唔掂新合約,
未發生下車風波個時已經傳出鍾國會下車,車禧嬪直接叫佢過檔21;
智孝就真係咁岩改版被通知下車;
風波開始,搞到滿城風雨,主要係海外FANS嘈得勁
SBS南部長拉鍾國講數,鍾國義氣簽約;
鍾國召集全體成員+經理人開會,所以先繼續跑落去。
最後一集,整一個fans 環節,俾佢睇下fans既comment etc 始終真係睇住佢大 俾佢知就算走左都祝福佢
其實點解話光洙成日以下犯上或者背叛都冇比人屌
咁係因為光洙最早期都係兢兢業業咁做下把位 跟住開始間唔中誣陷吓哥哥姐姐 到中期學識背叛作弊 加埋佢天份 次次都有唔同方法 同埋最重要嘅係佢大多數背叛同作弊都係冇好下場

咁多年累積返嚟嘅形象 所以先有大神話齋光洙做乜都可以原諒
btw今次係光洙經理人發聲明先,上次被下車好似係製作組發先?果時智孝睇新聞先知
好侮辱
當年初中 應該係13 14年
真係儲埋啲零用錢去信和買週邊我嘅青春呀
我11年嘅青春都有光洙喺度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞