Running Man 討論區 (38)

1001 回覆
17 Like 9 Dislike
寶弼我同你講,你唔好最後叫大家一齊唱呢首
記住係光洙累你仲係助理PD既時候要你去北韓邊界冒險執返隻鞋
佢係你仇人.唔值得你為佢咁好
佢要走你都唔好放走佢,你依家係正式PD你要用盡一切方法去留住佢
要佢補償當日既恥辱,唔好俾佢走

如果唔係我唔再鐘意你
接受呀 當年亨敦下車
跟住佢呼聲係極高 重再一復出就拍番mb
不過依個時間 其實唔一定要諗定要有新人入黎
7個都好好
因咩事搞到咁
早幾年係真係用身體換收視 個個搏哂老命玩
呢啲時勢咁真係唔好加住 邊個入壓力都太大
當然過排冷河先
但長久都要加 始終光洙個位太重要
根本mvp
唔係 佢既意思係
本身提前講係唔俾 但係無證無據D人當佢鳩嗡又好似無咩問題
唔似呢啲喎 呢啲唔係唔用有色眼鏡就解決到既野
如果呢幾個禮拜有第個下車既 好想知係咩事下車

其實我覺得都有演員路嘅因素喺入面
不過健康問題係導火線
如果唔係都唔洗講退出啦
我男朋友都係有新人之後開始睇
佢都仲追緊舊嘅睇返 依家光洙走佢都好唔開心
我情願唔好加 加左新人又會自然有對比
跟住觀眾又要慢慢習慣佢 同埋rm會唔會拍到石鎮60大壽 我真係無咁樂觀
我依家後悔死 有fd放飛俾我都冇去
我都好後悔簡左睇周杰倫2013嗰陣
咁當年昭旻世燦咪又係一堆人屌住睇
當然一年半載都唔會郁住嘅
要睇吓成員之間決定
又屌住睇 到而家大眾接受 中間用咗幾多年
你再依家搵新人黎 再慢慢培養 跟住又要loop
一陣唔好彩又有人下車 就變左個慣性
最近先覺得金鐘國玩得放咗,智孝多返鏡頭
就突然長頸鹿下車
智孝無咗Gary已經唔慣,仲要無咗個咁了解自己嘅細佬

真係陪住走過好多開心唔開心
諗起智孝同光洙個段剖白
陪左我一半人生既running man
如果光洙真係轉型做演員都幾難
一望到佢認真做戲就勁想笑

有幾套直頭做返佢自己
昭旻個陣不嬲覺得幾夾嘅
世燦就真係有撞牆期

但如果原陣繼續上
昭旻最似光洙角色
但佢一個女仔始終有負擔&力有不逮
要睇吓世燦轉唔轉到型

唔係真係gg
我成日覺得佢老千頂門嗰個好好笑
明明係好壯烈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞