Running Man 討論區 (38)

1001 回覆
17 Like 9 Dislike
但RM拍攝schedule咁密,加埋拍海盗應該都好chur,根本都冇咩時間去休養,做幾多物理治療都冇用
星期日集rm點搞笑都唔識笑
以前下車冇咁感慨 ,特別gary有一半都算不歡而散
今次真係好唔捨得 希望光洙有回歸既一日
同你一樣
個次gary下車真係冇咩特別感覺
但係今次一諗起就眼濕濕
所以其實下車先對佢身體最好
大神同鐘國一定同佢傾左好耐
年紀差大 我覺得唔夾 又玩唔開
個陣應該係下車之後先不歡
咁樣活動係無可能好到
一定要休養打針加物理治療
利申 試過
所以個時個個都覺得奇
1個月都冇就出返黎
應該大神鐘國兩個都知佢身體開始捱唔住兩面走
加埋要結婚嘅點都要錫身唔可以再咁搏
兩個都建議佢專心拍戲所以光洙先決定走
如果唔係有佢兩個支持嘅光洙咁愛rm肯定唔會走
光洙一定同鐘國在石傾過好耐
正常,鐘國本身仲要試過有大痛,肯定勸光洙抖下先,唔係越遲越難好
忽然之間又唔係好期待黎緊呢幾集rm
真,好易有舊患
今朝返到公司睇到個消息 就好想爆喊 忍到依家夜晚靜靜地一個人先可以喊出黎
Gary下車嗰次 我記得我係好震驚同唔捨得 但係都冇光洙帶比我嘅威力咁大
其實呢一兩年都有諗過王鼻想退休下車或者智孝昭旻結婚下車 但係光洙真係諗到冇諗過我夠膽講咁多個member入面 李光洙一定係最鍾意rm呢個節目嘅人
雖然真係好唔捨得佢 但係一諗到佢過去一年忍住腳痛喺rm玩咁多劇烈活動 就好心痛佢 希望佢可以好好養傷 再返黎rm做吓嘉賓啦
好慶幸自己有睇到佢哋上一次喺香港開嘅fansmeet 如果唔係一定後悔死
我會永遠記住rm唯一嘅長頸鹿㗎
唔知點面對跟住落嚟嗰啲集數
明知道越睇就得返越少
好似每集都倒數甘
我一定會落足眼力比足心機睇光洙
仲要明明上集先甘開心跳完舞
所以佢真係好敬業 要好好祝福佢
有無人有光洙2017上台拎獎喊晒個段中字
大概4-5 睇內容而定
不過嚟緊啲guest都好慘 氣氛奇奇怪怪咁觀眾睇光洙多過睇佢地

擔任SBS《RM》導演的崔寶弼PD向即將下車的元老成員李光洙表達了遺憾和支持。
崔寶弼PD對於4月27日即將從節目下車的李光洙表示:「這是經過很多對話後得出的結果,會支持的。」
接著說:「受傷後在康復過程中,製作組和出演人員之間進行了很多對話和協調。在這一過程中,成員們也對李光洙給予了幫助和鼓勵。
長時間和李光洙一起奔跑的成員們也感到很遺憾。崔PD表示:「因為是長時間對話的結果,雖然成員們非常遺憾和可惜,但是尊重和支持李光洙的意願。」
對於代替李光洙空缺的繼任,他表示:「目前還沒有決定。」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞