Running Man 討論區 (38)

1001 回覆
17 Like 9 Dislike
今集最尾唱嗰首歌講歲月流逝
中間有Lizzy 仲基同gary走咗 我驚我會頂唔順
以前嘅香港篇有睇過下精華 光洙望住油炸鬼嗰樣真係好jeng
而家睇返以前啲造型真係覺得幾怪
本身諗住係最少過多3-4年 王鼻會因為年紀太大 或者智孝同全妹結婚先會有人下車 點知突然話光洙下車。。。 見到大神之前幾集都仲打斷光洙講嘢 可能連成員都係呢個月先知光洙下車
毒撚嗰排漢娜同許景煥夠成日上啦 咪又係冇固定
韓飯話2月已經知
諗起佢哋係fm唱BTOB- only one for me:
그리워했던 널 붙잡지 못하면
若是無法挽留我思念無比的你
평생을 후회하며 살 것 같아
似乎會一輩子後悔地活著吧
lm
有冇人記得佢地黎香港食奀尖記個隻真係好好笑
仲有好鍾意有uie既集數
鬼屋系列
搭過山車唱歌
吸血鬼
突發合唱heatbeat

呢d全部都好正
在錫智孝糖果兄妹喎ching 佢地兩個火花就係睇在錫對智孝細妹咁
兩個逢親一隊/合作就好鬼勁
剩係講近期 炒股嗰集在錫先比勁多tips智孝之後佢包尾去到頭幾
叫uie幫手整咪
笑撚到仆街
2月已經知隻腳有問題但係之後都有好幾集光洙有做劇烈運動
咁腳傷問題應該不大既 應該真係想專注返做演員
不過係搵個好啲既理由下車姐
之前試過係韓國偶遇光洙拍劇,又係fans meeting 俾佢地執到我張手寫卡拎走左,唔知幾時先機會係佢停播前再見到佢地啦
心情真係好複雜
難得搵返最近個D集數去睇, 又覺得好睇返
不過無論佢地有咩決定, 都尊重同真心祝福所有嘅成員, RM真係帶比我好多回憶
屌加佢真係唔撚想睇
佢一講親野我就放空 有排仲要成日上
get唔到佢啲笑位 加埋bts單野令我對佢好反感
見高拜見低踩咁 利申:唔係army
bts做咩?
希望佢係好似Gary咁 下車之後就宣佈同善彬結婚
有佢真係可以棄
佢係節目入面唔要BTS成員施捨野食比佢 仲話啲野食臭既不了 勁唔比面
係泰國特輯開始追 到而家見到光洙都走埋
響佐敦問人食咩,全部都係雲呑麵
如果另一個係智孝下車去結婚嘅話
其實真心祝福
已經好感謝佢哋每個人咁多年帶畀我咁多歡樂
宜家想支持佢哋各自嘅幸福
喺韓國可能真係要下車先避免到啲無謂爭議
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞