“真”高質電器傢俱討論(14)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
想訂呢款Hansgrohe廚房龍頭
搵過香港呢款無現貨
想問係咪德國amazon訂最穩陣?
外國訂有無機會裝唔到

個塗層無左
信不信由你
問過代理話無得噴番塗層
咁就咁用清水射佢?
咁點殺菌?
其實點樣先知個塗層無左 我都用左潔廁得幾次, 之後唔敢再用
想問下wdi 出水 自己換難換嗎?
啱啱問咗Toto

您好,感謝您的查詢。

TOTO建議使用清水及中性清潔劑(酸鹸值大約介乎6.5-7.5之間)配合軟布清潔座廁,盡量避免使用尖銳硬物或強酸性、強鹸性、帶顆粒的清潔劑擦拭,以免對座廁造成損傷。

謝謝。
可唔可以影無塗層個樣係點嚟睇吓
配合軟布...
即係要自己伸手入去抹唔用得鮑魚刷
用日本個隻即棄清潔棉應該ok
我見無咁‘令’身

同埋易痴屎左
我想買呢款黑色
amazon等左好耐都無
唔難
但都要有基本知識....
試吓睇下YouTube 明唔明....
廁所刷....所以收左皮.....
我今晚試下
睇下影唔影到無左塗層

你就咁睇
會見到有無咁令...有d 令d
換出水 wdi 是否不用拆水箱?
睇你d位就唔就到

我之前換過有拆
德國寶是否垃圾牌子?
OH SHIT 我見到依家都易痴屎左 已經係用日本果D海綿刷 落左兩次潔廁得 應該都收左皮
920 好似換唔到wdi單沖?好似話d廁所水會西出黎
問佢d cs又hea下hea下咁。美馬就無事。佢話4號到,但未出貨,唔知準唔準時
920用緊wdi單沖, 唔係好覺有水西出黎, 不過多數都係關左廁所蓋先沖廁
有無巴打用緊呢3款分體式冷氣,比d意見小弟

1) DAIKIN 大金 FTKC35TAV1N
2) PANASONIC 樂聲牌 CSYS12UKA
3) HITACHI 日立 RASX13CCK

感激不盡
唔覺有 廁板沖完都乾身
不過見到啲水轉到好撚上就飛出黎咁
wdi水量係大過原裝
我都係買920 買果到無wdi 得福馬入水 諗緊自己買wdi 番黎師傅肯吾肯幫我換
2👈!E8yBXdhgow4! https://m.tb.cn/h.4Kv72WN?sm=2c98b1 一次性马桶刷套装家用长柄无死角卫生间清洁厕刷神器替换头可抛式
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞