“真”高質電器傢俱討論(14)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
差$60
Iris啦...始終出先
用緊第3代
都係6百幾
我都想問下...個藍芽同咪無咩反應
除非拉唔到線姐 唔係一定有大食大
SONY 本身個OS都唔掂 定期重開都係慢
remote又陳年design, 下部買LG算
steaming冇分別
有bt同用google drive 嗰啲夠快既網都幾大分別
1000爽好多
上面講到100同1000分別
我又想問下2x1000同1000呢
實際點駁?
兩條入佢隻modem 出返一條入我router?
一條光纖入modem, 出2 x 1000m, 除非你好有需要1條獨立1000m 打機,否則多舊餘
了解 咁好似真係多舊魚 唔該巴打
呢個post 真係好多勁既Ching , 岩岩先追左post 13,14

想知有冇Ching 用Schneider 鎖,勁小人講,冇咩comments
佢應該係貼牌
之前見其他Ching 話Philip 都係貼牌
我見大brand 應該都有d 保障掛
想問下平平地既傳統式抽油煙機有咩推介?
Pacific 太平洋 PR3033-S70掂唔掂?
所以我見到1樓仲推薦緊電視買Sony有啲奇怪
買電視機 / 換電視機 集中討論區 (44)
https://lih.kg/2515331

電視可以去呢到
都係貪佢啲調色
control直接用部apple tv嗰類機replace即時爽哂
本身個遙控我都係轉setting先用一次
其實而家samsung好過sony?
對韓仔嘢冇乜好感
一出世就用開sony未試過其他
消委會推薦咗Siemens LU83S750HK 同埋simpa STR723DS, Sakura SR-2883s
有啲公司2x1000mbps 係比2個ip你 可以用router load balance download可以去到1900mbps
重頭追過追到14
你仲勁喎ching
算係...盒底有寫唔記得深圳邊度做....
佢追咗2個post咋嘛
但Samsung d 色怪怪地
同埋Samsung 如果唔加喇叭,d聲麻麻

利申 廳用Sony 房用Samsung and LG.......
係喎...
睇左追到....而唔係追左...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞