“真”高質電器傢俱討論(14)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
t8 aivi+要中國電話reg acc否則用唔到,問人借幫reg一次就得,之後可用機身id login.
我之前share過用後感,得閒搵返畀你
我幾鍾意,算智能同乾淨嘅,地腳線冇撞花

係唔係 t8 aivi+ 要買就要上淘寶?
你香港其他店買都係佢幫你淘,貴1000
個叉電插頭自己買13a三腳換左佢或用轉插就得
我用左就一年啦,仲未壞,差不多日日開
拖地嗰塊布用晒都要淘寶買

Thx 同夫人傾下經唔經淘寶買

另外 睇下有無其他巴打有無其他 乾濕吸塵機械人 介紹
有無人整智能家居
有冇巴打有blanco etagon星盤果兩碌架可以出讓?
意外掉咗

碌嘢圖
想問下
除鈣片/濟(蒸焗爐)
有無人用開邊隻介紹?
留名
LM
LM
想問邊度會比較多6門雪櫃現貨睇?
比較傾向日立三菱

訂緊廚櫃 要比定雪櫃size間傢俬舖做
銅鑼灣 time square 或者皇室堡
港島區擺多d大size 電器
係德國Amazon有得訂返,但都61歐及未包運費
lm
我買咗呢隻,平少少。

呢隻無本身果隻咁受力
本身隻冇用過,呢隻就已用幾個月,都ok啦,夠用。
係呀
連埋運費成千蚊
所以咪問聲如有巴打唔啱使
就平d讓俾小弟囉
謝巴打
研究下先
抽油煙機大家呢兩部點揀

Misoko MR-SL70-R VS SIEMENS LU83S750HK

有冇人用緊siemens 嗰部iSteam蒸氣清洗抽油煙機? 但好似無得拆出黎洗

Sales 話Misoko 係太平洋? 太平洋係咪ok?
唔該大家
想問大家家電多數係邊度買
啲細鋪又驚有水貨扮行貨
仲差雪櫃 洗衣機未買
請問有無邊度買布sofa同餐台好?
第2, 3 應該得,第1好似係3 jer version? 但我唔sure, 要等其他巴打睇

另外一個方法,就係你攞住個型號去旺角或者灣仔代理,問吓佢哋有冇貨,或者啱唔啱香港一般用

通常佢哋都會答到你
31815000香港用到,都多人用,要注意拉出式龍頭駁唔到濾水器分水器

https://www.amazon.de/dp/B07GWXMXKD/ref=cm_sw_r_cp_awdb_imm_V9BERWQJMM8J4DKQCR3Z?_encoding=UTF8&psc=1
全世界花灑都一樣通用,你呢個價不如買呢隻select s powder rain, 咁啱見佢減價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞