“真”高質電器傢俱討論(14)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
20L 長邊形、長邊開好似冇款
樓底要幾高下,至少2米3
2米3都係7尺幾 正常啲樓應該至少有8尺?
我果度8尺2, 但記得廁所有假天花, 唔知浴缸位有冇
未收樓睇唔到
雨淋離地兩米左右 正常就算有假天花都裝到
TOTO 945同 TOTO821邊個好D - 香港討論區 - https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=24024135
用左EKO半年, 暫時仲好好冇咩問題
用緊920 未見過痴屎
用公司個toto唔知咩model就痴得好勁
821 沖水係舊款,新款應該係920,252
仲有766,3隻都過5千, 自己去坐下就最好
講冷暖機係冷暖機啲用料係最靚,三菱電機ln, 重工zsx , 大金ftxz (鮮風冷暖), 全部最高端型號都係得冷暖。冷暖機只係安裝上要多一個架升高佢整去水。
你要淨冷冇咩特別要求都好多款架,三菱電機,東芝,大金都有。
講到濾網其實跟機送嗰啲都係用一排要更換架,你買3m靜電濾網應該效果仲好

zs s有光觸媒可洗除臭過瀘網,同auto clean(要去remote開呢個功能), 防臭方面應該都冇問題嘅,我要用多幾年先答到你有冇臭

最防臭機應該就三菱電機啲機,我部yk 用左5年完全冇味

入伙前影。。
好似喺裝修group見過呢張相
下,唔會掛
咁1匹gs09vf同srk25zs-s你會點揀?
同埋msy同msz除咗冷暖之外,內膽有冇分別?

因為我都係喺隻窗度加鋼架,室外機大細個彈性大啲

Btw, 最衰yk無2匹半, 變咗要wg或 重工zrh揀
裝廳63zrh 同71zrh係最抵玩架啦
wg仲貴過zrh啦,一係就東芝,但東芝裝長廳就差過zrh。
1匹如夠位我自己偏向zs s多啲,因我本身原則係有大裝大,420機價貴個原因係因為裝唔到大機逼住要揀佢,裝到大機走去裝420好似有啲傻
如果你裝睡房想玩微風,其實東芝係唔錯選擇,前提要匹數足,如開quiet mode唔夠凍就晒氣
辛苦晒
想問下德馬買潔具除左hansgrohe仲有咩次一級牌子值得考慮?
搵到有間a字頭 但起底發現地址係廣東省
產品得德/法馬有上架 好on9
地址係中國咪即係淘寶賣家囉
次一級grohe
唔小心買中真係喊三聲
Thx巴打
philips add6911 係唔係每次加水前都要倒咗廢水先
雪櫃 日立?
是的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞