“真”高質電器傢俱討論(14)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
我睇佢個swing 仲係用舊款,畀人屌左十幾年會格格聲都唔改

格力都出左變頻窗口,同p差唔多貴
唔計低頻,部機算係好野?
唔計低頻, 係靜過定頻好多的, 低頻聲其實係好細聲, 我估計隻聲大約20到25分貝, D風聲仲大聲過佢, 但接受唔到就幾細聲都冇辦法, 我覺得似羅家英係你隔離好細聲講野咁
另外佢製冷時個機頭好嘈下, 如果成日出出入入打開個門, 佢唔夠凍就會嘈, 如果間房夠凍就KEEP 住好細聲, 所以我建議一定要買足/大半匹.
如果接受到低頻聲, 或者你同我老婆老母一樣直頭話聽唔到有聲, 呢部係好過定頻窗口好多既
都係果句, 睇下個價錢及位置, 會考慮左420先
其實有冇人會將個室內機掛返係個窗台玻璃,直隊條喉出去個室外機?
室內窗台位上下有石屎位

但會唔會維修唔到部室外機?
中間o個張一睇就知錯野...

07 係 3/4匹,
09 係 1匹
12 係匹半
18 係兩匹...
匹數應該打錯左,你睇個價錢係冇錯
分體機唔少都有最短喉長限制,雪種喉太短的話個機頭會打冷震。

直接裝隔離的話,D 雪種喉會響出面打蛇餅
我就係早兩日先問完,話隻新機冇兩匹半
好明顯打錯左,好小事姐
想問dyson吸塵機應該買邊部好,唔識分佢啲型號
好似部部差唔多
Digital slim
等v15
用緊EXCEL+ 一般炒餸開低係廳都聞唔到味
個turbo制試機開過幾秒就頂唔順熄咗
turbo應該好正 咩9都抽哂
你行出廳由佢抽無咁嘈囉
都要有個人煮嘢先會開抽機
應該冇咩人頂得順turbo 企直升機下面咁
平時開低冇咩聲又聞唔到油煙味就幾爽
各位Ching, 上揭式洗衣機有無推介?
咩架黎 香港有冇 唔想淘~!
HKTVmall好似有
想問元朗定旺角會比較多浴缸同坐廁睇?
想請問一下 黎緊裝修 咁個屋苑係用石油氣
如果熱水爐黎講 用石油氣 定 電會比較好?
想問歐化傢俬買梳化堅意大利做?今日試張$30000幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞