不如講下睇完四台直播有咩感想

1001 回覆
2041 Like 39 Dislike
成個show 最正係kaying, 即刻回想起當年啲寸到仆街嘅拳手,係窒得你好應,但吹咩人地反應快又有勢,自己廢冇得怪人喎。
窒豪哥多餘動作笑撚到仆街,直頭有「大咩呀大,人咩呀人」嘅氣勢同轉數,呢啲角色除咗當年嘅張栢芝後已經冇人carry 到。
係佢係mk, 但總有角色需要MK 特質演員,希望佢有多啲機會係演藝圈發展。
童童 自
你追曬po?
戲又浮誇又尷
都唔知做乜
佢post出黎果陣我有睇 所以記得姐
咁最後係

live -> 片-- > live -> 片-- > live -> 片-- > live -> 片?

fh條片完左仲有冇live?
冇了
其實live表現黎講 bie 同杜以辰都係唔合格
睇返小薯茄(趕唔切睇頭兩個live)
阿冰同麗英冇份主持都做個識郁嘅背景板 落力比反應
FH三條女高高在上坐喺最後 乜反應都冇
“遊學修無料扮大佬”
已經出到個人物
然後”好笑”好唏噓
香港YouTube 界突破
支持繼續,個風氣幾好
一齊走架喎 成個班底轉晒
後來係金剛篐jackie都有幫下手

蝦叔又say sorry
由得佢地打飛機算啦
Fh條片 都睇得出小薯茄班女好受其他台歡迎
其餘 ca姐 阿慈 kaying 表現最突出 戲路都幾廣又無偶像包袱 啲戲都睇到有進步

熊仔頭真係要諗吓班女係咪要繼續做花瓶
覺得佢幾夾試當真,試當真就係差個咁高energy又夠鳩既女
牙慈係下把鳩,嘉盈係上把鳩
同豪哥對戲d火花正到
之前都聽個hku fd講佢係hall臭曬朵

冇諗過連一齊合作嘅人都得罪埋
我就盲撐蝦叔嘅
不過佢主持唔得係事實
試當真post都屌你 點睇? 仲有冇優越感?
蝦叔撚鏡頭正啊,今日arm channel d鏡頭同畫面好一流
佢咁爆都係因為冇劇本,發揮到,綜藝向係幾啱feel, 至於電影用到佢地幾多就睇導演功力。
咁呢個係幕後嘅才華
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞